(Poistunut julkaisusta)

Senior Consultant / Manager, Finance & Performance
Deloitte Finland - Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019
Onko sinulla erinomaista osaamista talouden transformaatioprojekteista tai niiden vetämisestä? Etsimme kokeneita konsultteja tukemaan Finance & Performance -konsultoinnin kasvua. Pääset työskentelemään talouden transformaatiohankkeiden, talouden toimintamallien suunnittelun, järjestelmäprojektien, talousarkkitehtuurin mallintamisen ja enterprise performance managementin parissa. Tuomme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja ja vahvistamme talouden toimintoja niin, että ne tukevat aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja strategista päätöksentekoa. Työssämme laadimme esimerkiksi business caseja ja dataan perustuvia näkemyksiä talousjohtajien päätöksenteon tueksi. Finance & Performance -konsultin työ tarjoaa erinomaiset puitteet jatkuvalle kehittymiselle talouden eri osa-alueilla, projektijohtamistaitojen vahvistamiselle ja saumattomalle tiimityölle niin asiakasrajapinnassa kuin sisäisesti Deloitten organisaatiossa.

Mitä me tarjoamme?

Etsit sitten innostavia asiakasprojekteja tai mielenkiintoista ja vaihtelevaa työympäristöä, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Deloittella pääset hyödyntämään globaaleja, maailmanluokan toimintatapoja ja malleja. Pääset oppimaan kehityksen kärjessä olevien konsultointihankkeiden avulla. Tulet osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi. On hyvin pitkälti sinusta itsestäsi kiinni, millaiseksi työsi sisältö ja urapolkusi meillä muotoutuu. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Meillä on joustava työmalli, kansainväliset mahdollisuudet ja hienot ura- ja kehityspolut. Hyödynnämme toimeksiannoissamme kansainvälistä Deloitte-verkostoamme, joten pääset projektista riippuen tekemään yhteistyötä myös ulkomaisten kollegojesi kanssa.

Sinustako uusi deloittelainen?

Sovit loistavasti joukkoomme, jos otat mielellään vastuuta ja haluat innostaa myös muita tavoitteiden saavuttamisessa. Toivomme, että sinulla on lisäksi:
  • vähintään 5 vuoden kehittämiskokemusta esimerkiksi seuraavilta alueilta: business controlling, finance controlling, talouden kehitysprojektit
  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi KTM tai DI)
  • proaktiivinen ja dynaaminen työskentelyote
  • innostavat tiimin- ja projektijohtamistaidot
  • tulosorientoitunut ja myyntihenkinen asenne
  • erinomaiset analyyttiset taidot ja kyky löytää uusia ratkaisuja
  • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä taito kommunikoida uskottavasti ja haastaa muita näkemykselläsi
  • taloushallinnan järjestelmätuntemusta (mieluiten SAP / SAP 4/HANA)

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa konsultointikokemusta.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.1.2020. Sari Berglund (040 727 2713) Finance & Performance-tiimistä kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana. Sarin tavoitat parhaiten 18.12. klo 10.00-12.00 tai 2.1. klo 14.00-15.00. Rekrytointiprosessiamme koskevissa kysymyksissä voit kääntyä rekrytiimimme puoleen rekry@deloitte.fi.

What impact will you make?
Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.