(Poistunut julkaisusta)

Senior Consultant, Executive Recruitment
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Badenoch & Clark on johtava kansainvälinen rekrytointiyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Saatamme tuloksellisesti yhteen lahjakkaat ammattilaiset, sekä yritykset, jotka haluavat kasvua eri toimialoilla. Autamme asiakkaitamme tekemään oikeita valintoja ja olemme ylpeitä kilpailueduista, joita olemme pystyneet luomaan asiakkaillemme onnistuneiden rekrytointien kautta.

Monikansallisena yhtiönä pystymme kansainvälisten kollegoidemme kanssa sekä tarjoamaan kansainvälisiä tehtäviä työnhakijoille että laajentamaan asiakasyritystemme rekrytointia tarvittaessa oman maan rajojen ulkopuolelle.

 

Juuri nyt etsimme kasvavaan joukkoomme Sinua,

 

Senior Consultant

 

Sinulla on vuosien kokemus ylimmän johdon rekrytoinneista ja johtotason henkilöiden kontaktoiminen on sinulle mutkatonta. Olet onnistunut omalla osaamisella auttamaan asiakkaitasi menestymään liiketoiminnassaan paremmin. Sinua motivoi jatkuva itsesi kehittäminen ja tavoitteellisuus kuuluu päivittäiseen tekemiseesi. Olet tottunut viemään hankkeita itsenäisesti eteenpäin ja olet ylpeä omasta ammattitaidostasi. Työskentelet sujuvasti englanniksi ja omaksut hyvin kansainvälisen toimintaympäristön.

 

Badenoch & Clarkilla saat kansainvälisen organisaation ja ammattitaitoisten kollegojen tuen sekä asiantuntevan koulutuksen. Ennen kaikkea uskomme laadukkaaseen työhön niin asiakkaiden kuin hakijoidenkin parissa. Toimintamme kasvaessa etsimme aktiiviseen tiimiimme uutta kollegaa jakamaan onnistumisen hetkiä.

 

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainituista, tämä työ voisi sopia juuri sinulle!

 

Tervetuloa meille!

 

Ota yhteyttä

Teemu Vuorinen, Business Manager

puh. 0400 61 00 41

 

Lähetä hakemuksesi 1.7 mennessä osoitteessa www.badenochandclark.fi/fi-fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat