(Poistunut julkaisusta)

Senior Compliance Officer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Etsimme nyt Helsinkiin Senior Compliance Officeria / Compliance Officeria AML Compliance -organisaatioon.

 

Tehtävästä

Tehtävässä toimit Compliance Officerina osana AML Compliance-organisaatiota. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä paitsi Compliance Officereiden myös muiden rahanpesu- ja pakoteriskien hallintaan tuki- ja liiketoiminnoissa osallistuvien kollegoiden kanssa. Raportoit tehtävistäsi AML Compliance organisaation vetäjälle.

 

Tehtäviisi kuuluu mm. ylimmän ja toimivan johdon pitäminen tietoisena finanssipakotteisiin sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamiseen liittyvistä riskeistä sekä ryhmätasoisten rahapesun ja terrorismin rahoituksen estämistä sekä pakotteiden noudattamista koskevien politiikkojen, toimintaohjeiden ja menettelytapojen ylläpitäminen ja noudattamisen varmistaminen. Tehtävässä pääset myös kehittämään complianceen liittyviä toimintamalleja ja menettelytapoja.

 

Compliance Officerin tehtävät painottuvat rahanpesuriskienhallintaan liittyvien tehtävien hoitamiseen. Toivomme hakijalla olevan kokemusta transaktiomonitoroinnin kehittämisestä sekä siihen liittyvistä riskiarviointiprosesseista. Arvostamme myös rahapesuriskitekijöiden analysoinnista ja riskienhallintakeinojen toimivuuden arvioinnista hankittua työkokemusta. Tehtävät tarkentuvat henkilön taustan ja kokemuksen perusteella.

 

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työkokemus rahanpesuriskien hallintaan liittyvistä tehtävistä. Arvostamme myös osaamista toimintaperiaatteiden ja menettelytapojen kehittämisessä.

 

Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on kyky suunnitella ja saattaa loppuun vaativia tehtäväkokonaisuuksia sekä antaa ja vastaanottaa rakentavaa palautetta.

 

Olet sujuva ja vakuuttava viestijä sekä taitava verkostoituja ja yhteistyön rakentaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ison organisaation edut ja aidon näköalapaikan uudistuvan ja ketterän organisaation toimintamalliin. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi osaavat kollegat upeissa Vallilan toimitiloissa.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 3.2.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta

Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Alakiuttu, puh. 010 252 2496, puhelinajat torstaina 28.1. 14:30-15:30 ja tiistaina 2.2. 9:30-10:30.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.