(Senior) Cloud Service Specialist
Solita

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa?

Solitan kasvavassa Cloud-yhteisössä on nyt töitä tarjolla pilviasiantuntijalle, joka pystyy ottamaan itsenäisen roolin osana projektitoimituksiamme. Asiakkaamme ovat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi Lowellineduskunnan ja Traffic Management Finlandin kanssa.

Räätälöimme sinulle sopivan roolin

Cloud Service Specialistina rakennat kädet savessa pilviympäristöjä asiakkaillemme osana projektitiimejä. Työpäivään voi sisältyä automaatiotyökalujen kehitystä Pythonilla, uusien pilviprojektien valvonnan speksausta sekä ongelmien selvitystä tilanteissa, joihin muut eivät ole keksineet ratkaisua. Työviikot ovat vaihtelevia ja työn sisältöön voi itse vaikuttaa – joskus työpäivään voikin kuulua vaikkapa rekrytointihaastattelu tai markkinoinnin avustaminen.

Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää Azure-/AWS-/GCP- tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa, kuten sovelluskehitykseen tai dataan liittyvää työtä. Cloud-lähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja ja Managed Cloud -haltuunottoprojekteja.

Esimerkiksi Solitalla reilu viisi vuotta työskennellyt Juha Janka on mukana dataprojektissa, jossa asiakkaana on kansainvälinen raskaan teollisuuden alan konserni. Projektissa on ollut asiakkaan puolelta noin 5-6 henkeä ja Solitalta parhaimmillaan lähes kymmenen asiantuntijaa. Osaamista on päässyt ammentamaan muun muassa Data Scientistilta, Data Engineeriltä ja Agile Coachilta.

Parasta projektissa on ollut tiimin yhteinen päämäärä ja tiimissä on päässyt vaikuttamaan asioihin sekä viemään asioita eteenpäin. Asiakkaan toimitiloissa työskentelyä oli ennen korona-aikaa 2 päivää viikossa, mutta nyt töitä ollaan tehty täysin etänä. Yhteistyö ja projekti jatkuu kuitenkin tiiviisti edelleen.

Teknologiamielessä projektissa on tullut vastaan muun muassa Terraform, Azure DevOps, Azure Security Center, Azure Data Lake, Azure Kubernetes Service, Splunk, Ansible ja Git.

Huipputason tiimi ympärillä

Meillä saat ympärillesi itseäsi fiksumpia työkavereita. Tekemistämme leimaa jatkuva kehittäminen ja osoituksena tästä olemme muun muassa

Osaamisesi kehittyy asiakasprojektien lisäksi oppimispolkujen, tietoiskujen ja muiden virallisempien kanavien kautta, mutta tietoa vaihdetaan myös aktiivisesti tiimissä.

Kokeneellekin tekijälle tämä on mieletön paikka ja mahdollisuus oppia. Töitä ja haasteita piisaa ja työkaverit yllättää aina uudestaan osaamisellaan. Uusi tiimiläinen pääsee alussa harjoitustyön kautta sisään tiimin tekemiseen.

Odotuksemme sinulle, Cloud Service Specialist

  • Sinulla on kokemusta järjestelmien suunnittelusta julkipilvipalveluihin (Azure, AWS, GCP) ja haluat kehittää osaamistasi koko ajan. Tällä hetkellä meillä on erityisesti kysyntää Azure- ja GCP-osaamiselle.
  • Ympäristöihin liittyvä sisäinen konsultointi ja projektitiimien tukeminen on sinulle tuttua.
  • Sinulla on kokemusta monitorointi-, lokien keräys- ja raportointiratkaisujen toteutuksista ja automaatiotyökaluista.
  • Teknisen osaamisen ohella tarvitset arjessa sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, koska jokainen asiantuntijamme toimii yhteistyössä muun Cloud-tiimin, sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä asiakkaidemme kanssa.

Kaikki mitä meillä on, lähtee ihmisistä

Cloudissa vallitsee tiivis yhteishenki ja Juhan sanoin positiivinen ”avautumisen kulttuuri”. Tiiminvetäjät ja projektipäälliköt ovat kiinnostuneita hyvinvoinnistasi ja mahdollistavat työrauhan projekteissa.

Tarjoamme paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo näkyvät toiminnassamme ja kasvustrategiamme nojaa vahvasti tulevaisuudessakin näihin arvoihimme. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan.

Tutustu solitalaisten ajatuksiin blogeissamme ja tutustu Solitan Tech-yhteisön aiheisiin Twitterissä @SolitaTech.

Hae mukaan!

Lähetä vapaamuotoinen yhteydenotto 15.3. mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427231
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku