(Poistunut julkaisusta)

SENIOR CLOUD ENGINEER
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Tulet työskentelemään tärkeässä kokeneen pilviasiantuntijan roolissa yhtiön SaaS-osastolla. Olet tekijä, joka hallitsee ohjelmistojen kehitys- ja tuotantoympäristön hybridipilvessä. Kykenet sisäistämään olemassa olevan tuoteportfoliomme ja ymmärtämään sen alustaan kohdistamat suorituskykyyn, kustannustehokkuuteen ja tietosuojaan/tietoturvaan liittyvät vaatimukset. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan räätälöimme vastuualueesi enemmän ohjelmistotuotannon julkaisuvälineisiin (Continuous Delivery) tai kehitys- ja julkaisualustoihin keskittyväksi.

Raportointimielessä vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työkavereiksesi saat todella kokeneita ohjelmistotuotannon ja lääketieteen ammattilaisia höystettynä aina tarpeellisella määrällä uusia tulokkaita. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Odotamme sinulta

 • Aitoa halua toimia ja kehittyä pilviasiantuntijana
 • Vähintään kolmen vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä
  1. hybridipilvessä tapahtuvan ohjelmistokehityksen tukemisesta ja tuotantoympäristön ylläpidosta (ks. avainsanat alempana)
  2. haastavien – laajojen teknisten kokonaisuuksien - ohjelmistoprojektien kehitykseen osallistumisesta toimintaympäristön tuen näkökulmasta
  3. toimimisesta ketteriä menetelmiä käyttävien tiimien tukena
  4. ymmärrystä tietokanta-, sovellusarkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatioista
 • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Ymmärrystä mitä tarkoittavat asiakaspalvelumyönteisyys ja valmius tarttua asioihin ”kädet savessa” ja kasvuyhtiöhengessä  
 • Soveltuvaa alan yliopisto- tai AMK-tutkintoa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa 

Sinulle tuttuja avainsanoja lähtökohtaisesti tässä järjestyksessä ovat:

Kubernetes, Azure, Linux, VMWare, tietoturva, tietosuoja, Continous Delivery, Agile

Tarjoamme kovaa työtä kovalle tekijälle. Lisäksi saat mielenkiintoisen työn sisällön nopeasti kasvavassa terveydenhuollon ohjelmistoyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Toimi näin

Jätä hakemuksesi 30.1.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa SaaS-yksikön vetäjä Tapani Loikkanen, puh. 050 4867 954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com.