(Poistunut julkaisusta)

(Senior) Cloud Consultant
Enfo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Kasvatamme pilvikonsultointitiimiämme ja palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen kokeneen pilvikonsultin rentoon ja asiantuntevaan tiimiimme Espooseen, Kuopioon, Lahteen tai Tampereelle.

MISTÄ ON KYSE

Pilvikonsulttina konsultoit, suunnittelet ja toteutat julkisiin pilvipalveluihin (Microsoft Azure, AWS, Google Cloud) kehitettäviä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, sisäisten sidosryhmien sekä kumppaneiden kanssa. Työskentelet asiantuntijana monipuolisissa pilveen liittyvissä asiakasprojekteissa sekä itsenäisesti että kollegoidesi tukemana. Pääset arjessasi sparraamaan ja määrittämään asiakkaidemme pilvitarpeita – tarpeen määrittelyn jälkeen vuorossa on pilvipalveluiden hallintamallin kehittämistä, ratkaisujen implementoinnin suunnittelemista ja sovellusten rakentamista ja viemistä pilveen.

Liityt osaksi pilviasiantuntijoiden joukkoamme, jossa kollegasi työskentelevät sekä Espoon että Kuopion toimistoillamme (suosimme toki tällä hetkellä etätyöskentelyä). Meillä haastavien tilanteiden kanssa ei jäädä yksin, vaan ympäriltäsi löytyy aina kokenutta sparrailuseuraa niin pilvipalveluihin kuin muihinkin teknologioihin liittyen. Synergiaetua tekemiseesi tuovat asiantuntijamme myös muista teknologiatiimeistä, kuten datan ja analytiikan, integraatioiden tai SAP:n parista. Olemme kaikkien merkittävimpien teknologiatoimittajien, kuten Microsoftin ja AWS:n, sertifioima yhteistyökumppani.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 6 kk aikana:

  • Tunnet organisaatiomme tärkeimmät sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät ja olet päässyt vauhtiin toimintakulttuuriimme ja työskentelytapoihimme tutustumisessa
  • Olet tutustunut nykyasiakkaidemme pilvipalveluratkaisuihin ja olet alkanut hahmottaa sekä tuoda esille erilaisia kehityskohteita asiakkaiden ympäristöihin liittyen
  • Olet hypännyt mukaan useampaan asiakasprojektiin, joissa huolehdit itsenäisesti sovittujen osa-alueiden edistämisestä

Ensimmäisen työvuoden päättyessä:

  • Olet vakiinnuttanut itsesi kiinteäksi osaksi tiimiä ja saavuttanut tasavertaisen luottopelurin maineen
  • Olet ottanut vetovastuun pilvipalveluiden kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa ja voit toimia esimerkiksi asiakkaan cloud support -palvelun luotettuna neuvonantajana
  • Olet suorittanut useamman pilviaiheisen sertifioinnin Enfon tukemana (kehityspolkusi on räätälöity kanssasi työsuhteen alkumetreillä)

Työskentelemme suomalaisten ja kansainvälisten keskisuurten ja suurten asiakkuuksien parissa, tutustu pariin asiakascaseemme: https://www.enfo.fi/caset/pilvialusta-fidelixin-palveluiden-kulmakivi-nain-syntyi-yksi-suomen-suurimmista-azure & https://www.enfo.fi/caset/pilvimigraatio-toi-saastoja-destia-luottaa-skaalautuvaan-hybridiratkaisuun.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Arvostamme vähintään muutaman vuoden kokemusta julkisen pilven parissa työskentelystä (Azure, AWS, Google Cloud). Toivomme, että teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy myös paloa työskennellä konsultoivalla otteella asiakkaidemme parissa sekä kykyä koordinoida omaa sekä tarvittaessa kollegoiden tekemistä. Lisäksi olet Enfon ja tiimisi tukemana halukas kehittämään, ylläpitämään ja sertifioimaan osaamistasi jatkuvasti. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja viestit lisäksi konsernikielellämme englannilla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

ESIMERKKI TULEVASTA TYÖPÄIVÄSTÄSI

Aamukahvin tai -teen eteesi saatuasi avaat läppärisi ja käynnistät Teamsin. Asiakas onkin laittanut viestiä: hän kaipaa asiantuntijan apua, sillä jo aikaisemmin läpikäydyn uuden pilviympäristön implementaatioprojekti tulisi aloittaa.

Olet tehnyt jo aiemmin suunnitelman teknisestä arkkitehtuurista sovellustoimittajakumppanimme kanssa, joten otat sovellustoimittajaan yhteyttä ja sovit, missä järjestyksessä hommat aloitetaan. Muistat, että tässä projektissa tulee tehdä yhteydet myös on-premissä olevaan taustajärjestelmään, joten pyydät kollegaa auttamaan, kun samalla itse pystytät tarvittavat palvelut pilven päähän. Saatte alustan kuntoon melkeinpä ennätysajassa, jolloin sovellustoimittaja pääsee aloittamaan työnsä. Kuittaat asiakkaalle homman olevan meidän puoleltamme ok –  sovellustoimittaja ottaa heihin vielä tarvittaessa yhteyttä.

Lounaan jälkeen toinen asiakas ottaa yhteyttä. Heillä on pilviratkaisussa ongelmia ja tarvitsevat neuvonantoa. Asiakkaalla kun on ongelma, niin mehän autetaan. Loppupäiväsi meneekin enemmän tai vähemmän tämän ongelman kanssa painimisessa yhdessä asiakkaan kanssa. Loppujen lopuksi saat palvelun taas toimimaan yhdessä kollegasi kanssa ja asiakas kiittelee vuolaasti.

Päivän lopuksi varaat vielä palaverin seuraavalle viikolle kollegoidesi kanssa, jossa on tarkoitus suunnitella asiakkaan pilvityöpajan toteutus. Läppärin kantta sulkiessasi mietit, että työviikkojen sisältö vaihtelee todella paljon, eikä kahta samanlaista päivää ole. Suoraan asiakkaiden kanssa työskentely ja mahdollisuus kehittyä työssäsi motivoivat sinua ja tämän takia palat innosta palata töiden äärelle jälleen huomenna.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Huolehdimme osaamisesi kehittymisestä ja ylläpidämme kanssasi henkilökohtaista kehittyssuunnitelmaa, jossa sovimme tulevat kehittymisalueesi ja lähitulevaisuudessa suoritettavat kurssit ja sertifioinnit.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Hae jättämällä yhteystietosi ja linkki LinkedIn-profiiliisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) alta löytyvän linkin kautta. llmoitathan itsestäsi viimeistään 4.11.2020. Keskustelemme kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan kuluessa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Kysymyksiisi vastaa mielellään Jussi Salmela (Manager, Cloud Consulting) numerossa +358 50 444 6695 tai sähköpostitse jussi.salmela@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!