(Poistunut julkaisusta)

Senior Cloud Architect / Advisor
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Etsimme kasvavaan pilvipalvelujen Cloud Center of Excellence (CCoE) yksikköön Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään 

SENIOR CLOUD ARCHITECT ja SENIOR CLOUD ADVISOR -asiantuntijoita 

Digian CCoE  konsultoi Digian tärkeimpiä asiakkaita pilvitransformaation eri vaiheissa strategiasta liiketoiminnallisesti merkittäviin transformaatioihin, täysimittaisiin uudistushankkeisiin ja taktisiin migraatioihin. CCoE toimii avainasiakkaidemme luotettuina neuvonantajina pilven mahdollisuuksien kuvauksesta lattiatason arkkitehtuurihaasteiden ratkaisemiseen asti. CCoE osallistuu myös tiiviisti Digian liiketoimintayksiköiden tukemiseen tuotetarjonnan pilveistyshankkeissa sekä yhteisten käytäntöjen luomisessa pilven hyödyntämiselle. 

Senior Cloud Architect / Advisor on kokenut pilviteknologioiden ja -liiketoiminnan osaaja, joka ohjaa ja tukee sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaita pilvitransformaation jokaisella askeleella. Tyypillisiä tehtäväalueita ovat pilvistrategian toimeenpanon konkretisointi, arkkitehtuuriläpikäynnit ja –suunnittelu, migraatiopolkujen valinta, teknologiavalinnat, elinkaarikulujen vertailu, proof-of-concept/technology spike toteutukset, Infrastructure-as-Code ja muiden parhaiden teknisten mallien luominen, dokumentointi ja käytön tukeminen. 

Toivomme, että sinulle on kertynyt laajaa kokemusta pilvipalveluista jo usean vuoden ajalta. Sinulla on kokemusta asiantuntijan tai arkkitehdin roolissa työskentelystä Azure, AWS ja/tai Google Cloud Platform -asiakastoimituksissa. Taustaltasi voit olla joko ohjelmisto- tai infra-ammattilainen, mutta tärkeintä on halu ymmärtää molempia puolia. Myös syvä erikoisosaaminen pilveen, ohjelmistoon tai verkkoihin liittyen tukee sinua työssäsi, esimerkiksi DevOps –toimintaa tukeva työvälineosaaminen (CI/CD, IAC) tai  Kubernetes-konttiklusterit. 

Olet jo hankkinut sertifikaatteja pilvipalvelutoimijoiden teknologioista, ja palat halusta oppia, syventää ja jakaa tietoa, ratkoa monimutkaisia ongelma-alueita sekä johdattaa asiakkaita pilveytymisen tiellä viimeisintä tietoa hyväksi käyttäen.  

Olemme rutinoituneita pilviratkaisujen toimittajia usean vuoden ajalta ja saat kollegoiksesi pää pilvessä mutta jalat vahvasti maassa olevia asiantuntijoita. Pilviheimotoimintamme on erittäin aktiivista ja sen kautta tavoittaa uusia ja vanhoja hengenheimolaisia sekä pääsee järjestämään ja osallistumaan mielenkiintoisiin teknologiakumppanitapaamisiin.  

Panostamme vahvasti myös esimiestyön laatuun ja selkeisiin urapolkuihin. Meille digialaisille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän pitkään kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja työvälineet sekä ennen kaikkea erittäin mukavat työkaverit.  

 Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 22.1. 2021 mennessä! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme kandidaatteja haastatteluihin jo hakuaikana, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! Haastatteluprosessi on tiimivetoinen, joten tapaat kollegasi jo sen aikana etkä vasta sopimuksen tehtyäsi. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, me Digian pilvikiihdyttämön vastuuhenkilöt vastaamme mielellämme ensimmäisiin kysymyksiisi: Kimmo Tokkari, 050 384 3764  tai Samuli Savolainen, 0400 861 355. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.