(Poistunut julkaisusta)

Senior Business Developer
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.


Etsimme nyt Helsinkiin OP Marketsiin Senior Business Developeria kehittämään arvopaperipalveluja. 


Tehtävästä


Tässä tehtävässä toimit osana OP:n toiminnalle merkittävää arvopaperipalvelujen kehittämisen hanketta.  


Toimit hankkeessa Equity-tiimin Product Ownerina, jossa tiimisi vastuualueella on erityisesti arvopapereiden välitys-, säilytys- ja selvitystoiminnan kehittäminen. Lisäksi vastaat tiimin työn johtamisesta sekä tiimin tavoitteiden saavuttamisesta. Kehitätte työskentelytapaanne jatkuvasti yhdessä tiimin kanssa. Tiimin koko vaihtelee noin 10-20 henkilön välillä hankkeen edetessä. Tehtävä on vakituinen.


Mitä odotamme sinulta


Olet hakemamme osaaja, mikäli sinulla on aito halu kehittää arvopaperialueen liiketoimintaa ja sinulta löytyy vahvaa projektiosaamista. Senior Business Developerina sinulta vaaditaan ennen kaikkea kykyä viedä monimutkaiset kehittämisen kokonaisuudet maaliin. 


Olet periksiantamaton haasteiden ja ongelmakohtien ratkoja. Sinulle on luontevaa motivoida ja kannustaa kollegoitasi erinomaisiin suorituksiin sekä saada tiimi työskentelemään kohti yhteisesti jaettua maalia. Pystyt edistämään asioita tehokkaasti sisäisistä sidosryhmistä ja toimittajista koostuvassa verkostossa.


Hallitset laajasti ja syvällisesti Markets-alueen tuotteet ja prosessit sekä niiden riippuvuudet arvoketjun muihin osa-alueisiin. Sinulla on osaamista ja kokemusta erityisesti arvopapereiden välitys-, säilytys- ja selvitystoiminnan prosesseista ja markkinakäytännöistä sekä sääntelystä.


Työskentelytyyliäsi kuvaavat analyyttisyys, tavoitteellisuus ja pitkäjänteisyys. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Toimintasi on systemaattista myös ajoittaisessa aikapaineessa, ja sopeudut hyvin muuttuviin olosuhteisiin. Hahmotat laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia, samalla tarvittavat yksityiskohdat huomioiden. 


Odotamme siis löytävämme hakemuksestasi seuraavia osaamisia:

  • Aito kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Projektiosaaminen ja näytöt onnistuneista kehityshankkeista.
  • Usean vuoden kokemus arvopapereiden välitys-, säilytys- ja selvitys -liiketoiminnoista sekä niiden kehittämisestä.
  • Toimittajajohtaminen/kumppanuuksien johtaminen.
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito.
  • Ylempi korkeakoulututkinto.
  • Tekninen ymmärrys. Aikaisempi kokemus IT-hankkeesta katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa sinulla on aidot vaikutusmahdollisuudet OP:n toimintatapoihin ja prosesseihin alueellasi. Toimit osana pitkäaikaista kehityshanketta, jonka tarkoituksena on tarjota asiakastarpeisiin pohjautuvat houkuttelevat palvelut sekä varmistaa kilpailukykymme tulevaisuudessa. Tulet työskentelemään osana porukkaa, joka työskentelee tiiviisti yhteen hiileen tämän innostavan tavoitteen saavuttamiseksi. 


Isommassa kuvassa OP:n visio on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Olemme vähentäneet päätöksentekotasoja, ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta, ja olemme jo hyvällä uralla näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.


Isona finanssialan toimijana voimme tarjota myös monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää! 


Lisätiedot ja hakuohjeet


Hae tehtävää 20.9.2020 mennessä lähettämällä meille CV:si ja saatekirjeesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. 


Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Sakki torstaina 10.9 klo 15-16 ja keskiviikkona 16.9 klo 8:30-9:30 p. 050 464 7639.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.