(Poistunut julkaisusta)

Senior Business Controller
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate - Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygatelle kokenutta Business Controlleria vastaamaan koko yhtiön sisäisen laskennan malleista, kehityksestä ja ylläpidosta. Sen lisäksi tehtäviisi kuuluu kahden merkittävän liiketoimintayksikkömme talousvastaavana toimiminen sekä niiden budjeteista, ennusteista ja tuloslaskelmista vastaaminen. Tehtävään sisältyy sekä rutiininomaista ja tarkkuutta vaativaa raportointia että raportoinnin ja ennustemallien aktiivista kehittämistä, kuten myös liiketoimintayksikköjen johdon tukemista, sparraamista ja tarvittaessa haastamista talouden ja kannattavuuden näkökulmasta.

 

Tehtävässä pääset työskentelemään kehittyvässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko yrityksen sisäisen laskennan kehittämiseen ja taloudelliseen kannattavuuteen. Toimit tehtävässä itsenäisesti, mutta sujuvassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Raportoit tehtävässä yhtiön talousjohtajalle sekä toimit nimettyjen liiketoimintayksikköjen johdon tukena sisäisen laskennan asiantuntijana ja talouden kumppanina. Tuot roolissasi sisäisen laskennan vahvasti osaksi liiketoimintaa ja ymmärrät talouslukujen merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta.

 

Mitä voit odottaa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kannattavuuteen sekä kehittää omaa osaamistasi kasvavassa yrityksessä. Pääset toimimaan osana pientä taloustiimiä mukavassa ja rennossa työyhteisössä, ja tarvittaessa saat työhösi tukea myös Telian konsernin talousorganisaatiolta, jonka kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä. Telian tytäryhtiönä käytössämme ovat suuren konsernin edut ja uramahdollisuudet.

Yrityksemme sijaitsee Helsingin Käpylässä, mutta muutamme keväällä 2020 koko Telia-konsernin kanssa samoihin toimitiloihin Pasilan Triplaan, jossa sinua odottavat Suomen moderneimmat ja älykkäimmät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Odotamme sinulta:

  • Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä positiivista asennetta ja tiimihenkeä.
  • Uskallat tarttua asioihin rohkeasti ja myös haastaa toimintatapoja tarvittaessa.
  • Luonteeltasi olet tarkka ja analyyttinen sekä pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita.
  • Sinulla on kyky vaikuttaa ja osaat argumentoida oman näkemyksesi lukujen pohjalta.
  • Olet kehitysorientoitunut etkä pelkää muutosta.
  • Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä 5-10 vuoden kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä.
  • Koulutustaustaltasi voit olla esim. KTM, tradenomi tai vastaava.
  • Tehtävässä vaaditaan erinomaisia Excel-taitoja ja kokemusta laskentamallien rakentamisesta ja raportoinnin kehittämisestä. Visma Business, SAP ToPlan & Qlikview -järjestelmien tuntemuksen katsomme eduksi.
  • Päivittäinen työskentelykielemme on suomi, mutta osaat toimia tarvittaessa myös englannin kielellä kansainvälisessä konsernissa.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.4.2020.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa talousjohtaja Ksenia Sergeychik, puhelimitse 040 302 32 20 (9.4. klo 15.00-16.00 tai 14.4. klo 15.00-16.30) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

 

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi