(Poistunut julkaisusta)

Senior Business Controller
Empower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt Senior Business Controlleria  Connectivity-liiketoimintaan vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Senior Business Controllerina olet keskeisenä toimijana mukana talouden ohjaamisessa ja tuloksenteekoon liittyvissä tehtävissä: yrityksen pitkän aikavälin, budjetoinnin ja kuukausittaisen tuloksen sekä liiketoiminnan ohjaukseen liittyvissä taloudellisissa tehtävissä. Olet vastuussa Empowerin Connectivity -liiketoiminnan tuloslaskelman, taseen ja kassavirran kokonaishallinnasta. Senior business controllerina olet myös keskeinen henkilö digitaalisten järjestelmien käytössä ja niiden kehittämisessä. 

Tehtävässäsi olet operatiivisessa kanssakäymisessä liiketoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa ja kuulut liiketoimintasi johtoryhmään. Senior Business Controllerina olet lisäksi osa Empowerin Finance and Business Controlling Leadership -tiimiä, joka vastaa konsernin ja sen yhtiöiden taloudesta. Senior Business Controller -tehtävä on erinomainen uramahdollisuus dynaamisessa liiketoimintaympäristössä jo jonkin verran relevanttia työkokemusta kartuttaneelle osaajalle. 

Toivomme sinulta:

 • kaupallista talouspohjaista korkeakoulutason koulutusta 
 • relevanttia työkemusta vähintään 3-5 vuotta yksityisen sektorin yrityksessä
 • intohimoa digitaalisuutta ja matemaattisuutta kohtaan
 • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

 • hyvät vuorovaikutus- ja projektinjohtamistaidot
 • taloushallinnon ohjelmistotuntemusta, esim. Dynamics AX, Clausion FPM,
   Qlickview, Oracle/Hyperion
 • kyky ennustaa ja arvioida talouden tulevia näkymiä
 • hyvää paineensietokykyä 
 • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5.2019  mennessä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Connectivity -liiketoiminnan johtaja Mikko Vaahersalo, puh. +358444253143 15.05.2019 klo 12-13.00  tai CFO Harri Leiviskä, puh. +358 40 7557 008, 10.05.2019 klo 8-9.00.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1600 henkilöä. www.empower.fi