(Poistunut julkaisusta)

Senior Business Consultant - Aktive International
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Aktive International syntyi vuonna 2010 lujasta tahdosta kasvattaa myyntiorganisaatioiden tuottavuutta, tehdä töitä myyntihenkisten ihmisten kanssa ja tuoda myynnin perinteisiin menetelmiin jotakin uutta ja ennennäkemätöntä hyvällä draivilla.

Samalla tiellä olemme yhä edelleen ja vakaa tahtotilamme on löytää vastauksia asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin.

Käsillä oleva noususuhdanne ja suomalaisen työn kysyntä maailmalla antaa meille ensiluokkaisen mahdollisuuden vastata jälleen uusiin asiakastarpeisiin myynnin saralla. Aktive International etsii joukkoonsa tällä kertaa kansainvälisen kaupan ammattilaista toimimaan itsenäisenä edustajana ja kumppanina.

Etsimämme

Senior Business Consultant

on kokenut, kansainvälisillä kentillä menestynyt asiantuntijamyyjä jolla on valmiita verkostoja tai ainakin valmiudet verkostoitua laajasti Euroopassa eri toimialoilla. Hän tietää mitä suomalaisen liiketoiminnan vieminen maailmalle edellyttää ja tuntee monipuolisesti erilaiseen liiketoimintaan ja erityisesti vientiin liittyviä lainalaisuuksia.

Tavoitteenamme on tarjota uuden osaajan myötä laadukasta ja tuloksellista myynnin tukea suomalaisille midcap-yrityksille joiden aika kasvattaa myyntiään maailmalla on tullut juuri nyt.

Etsimämme kyky osaa tunnistaa asiakkaan tarpeen ja nähdä mahdollisuuksia. Hän löytää asiakkaidemme potentiaaliset ostajat ja kumppanit maailmalta ja tarjoaa tukensa aina asiakkuuden avaamisesta toteutukseen asti.

Tarjoamme itsenäisen työn, vapautta ja vastuuta, erittäin kilpailukykyisen provision sekä mahdollisuuden rakentaa itselleen merkittävä myynnillinen rooli ja menestystarina huipputiimissä vaikka oman työn oheen. Etuna laaja asiakasverkosto, ammattimainen myynnin tuki sekä laadukkaat prosessit.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalolla Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, 010 2306 525.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Mikäli tiedät työhön sopivan henkilön, vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 
Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 500 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/