(Poistunut julkaisusta)

Senior Brand Manager
Orkla Care Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Senior Brand Manager

Haluatko päästä työskentelemään muodin ja ikonisten brändien, kuten Finnwear ja Norlyn, parissa? Ovatko vastuullisuus ja monimuotoinen naiskuva sinulle sydämen asia?  Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Nykyisen Marketing Managerimme jäädessä perhevapaalle etsimme henkilöä, ehkäpä juuri sinua, jatkamaan Finnwearin ja Norlynin tarinaa, kehittämään Pierre Robert -brändiä Suomessa sekä vastaamaan yhdessä pienen tiimisi kanssa koko naisten ja lasten aluspukeutumisen kategoriasta ja sen kehittämisestä. Kyseessä on noin vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus. Työt alkavat syyskuussa 2020.
 

Tarjoamme sinulle

mahdollisuuden työskennellä muodin alalla, tunnettujen brändien parissa, isossa bränditalossa.  Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä ja vastuullisessa tehtävässä, jossa pääset

  • luomaan ja toteuttamaan naisten ja lasten alusvaatekategorian vuosittaisen markkinointisuunnitelman
  • vastamaan viestintä- ja mediasuunnitelmien teosta yhdessä mainos- ja mediatoimiston kanssa sekä toteuttamaan kampanjoita yhdessä kumppaneiden kanssa.
  • suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä tukevia aktiviteettejä yhdessä myyntitiimin kanssa
  • kehittämään ymmärrystämme kuluttajakäyttäytymisestä sekä itse kategoriaa kuluttajainsighteihin pohjautuen
  • toimimaan esimiehenä Brand Managerille, joka vastaa osasta kategorian brändeistä

Tehtävässäsi raportoit Head of Marketingille ja työskentelet tiivissä yhteistyössä norjalaisten kollegoidemme kanssa. Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö.

Käytössäsi ovat kattavat Orkla-konsernin työsuhde-edut. Erityisesti olemme panostaneet henkilöstön hyvinvointiin ja työterveyspalveluihin.

Mitä odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaavista kuluttajamarkkinoinnin tehtävävistä vähintään 5 vuoden ajalta
  • Hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja
  • Kokemusta suomalaisen vähittäiskaupan kanssa toimimisesta  
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Sinnikkyytta ja kykyä viedä asioita suunnitelmista toteutukseen

Kiinnostuitko tehtävästä?

Sopiiko yllä oleva kuvaus sinuun? Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 28.6.2020 rekrytointiportaalimme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Standertskjöld-Nordenstam joko sähköpostitse (etunimi.sukunimi@orkla.fi) tai puhelimitse (040 7522 804) ke 10.6.2020 klo 9-11, ti 16.6. klo 15-16.

Huomioitavaa:

Huomoithan että emme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia tai hakemusliitteitä vastaan sähköpostilla. Klikkaamalla hakulinkkiä pääset luomaan itsellesi profiilin ja hakemaan tehtävää.