(Poistunut julkaisusta)

Senior Brand Manager
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Pingviini-jäätelöt etsii huipputyyppiä Senior Brand Manager -positioon Espoon Keilaniemeen! Kiinnostaako sinua työskentely merkittävien kuluttajabrändien parissa? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

Senior Brand Manager vastaa Suomen Fronerin suurimman premium-brändin, Aino-brändin, kehittämisestä ja arvon kasvattamisesta, vastaten mainonnasta ja kuluttajamarkkinointitoimenpiteistä,  sekä premium-kotipakkausten (isot 900ml, pienemmät 500ml) ja pikarien tuotteiden ja pakkausten kehittämisestä läheisessä yhteistyössä tuotekehityksen ja Turengin jäätelötehtaan kanssa.

Tehtävän päävastuualueet:

 • Strateginen vastuu Aino-brändistä ja sen kehittämisestä, sisältäen mm. strategisen suunnittelun sekä kokonaisvaltaisen brändityön liittyen esim. brändi-identiteettiin, kohderyhmämäärityksiin ja brändidokumentointiin. Lisäksi vastuu seuraavista brändeistä: Mövenpick, Glimra (Ruotsi).
 • Markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus sisältäen mm. kommunikaatiokonseptit ja mediasuunnittelun läheisessä yhteistyössä mainos- ja mediatoimistojen sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
 • Oman vastuutuoteportfolion kehittäminen kuluttajien ja asiakkaiden nykyisiä ja tulevia tarpeita vastaavaksi, sisältäen innovaatioiden ja renovaatioiden identifioinnin ja läpiviennin tuotekehityksen kanssa.
 • Omaan vastuualueeseen liittyvät raportoinnit, analyysit, kehityshankkeet ja budjetinhallinta.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

 • Soveltuva korkeakoulukoulututkinto ja 3-5 vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä.
 • Brändimarkkinoinnin vahva osaaminen, kokemus lokaalin brändin johtamisesta katsotaan eduksi.
 • Tuotekehitysosaaminen katsotaan eduksi.
 • Erinomaiset projekti- ja itsensäjohtamisen taidot (suunnittelu, priorisointi, ajanhallinta).
 • Erinomaiset yhteistyö-, kommunikaatio- ja presentointitaidot (suullinen & kirjallinen).
 • Muutosmyönteisyys; Positiivinen, periksiantamaton ja sinnikäs asennoituminen myös haasteellisissa tilanteissa.
 • Erinomainen/hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaito, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi, erinomaiset Power Point -taidot, hyvät Excel-taidot.

Mitä Froneri tarjoaa?

Froneri tarjoaa ammatillisia haasteita, uudistuvaa tekemisen meininkiä, innokkaan työyhteisön ja erittäin monipuolisen Senior Brand Manager -toimenkuvan.

Kerro meille mikä tekee sinusta loistavan brändärin ja mitä työltäsi odotat, liitäthän hakemuksen mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään ke 15.5. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja antaa markkinointijohtaja Minna Brunberg, p. 0400 777 396, ti 7.5. klo 15.00-17.00.

Hakuohjeet:

1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliin https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi

2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.

3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.