(Poistunut julkaisusta)

Senior Brand Manager K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalle kokenutta omien merkkien Senior Brand Manageria. Vastaat omista tuotemerkeistämme (Cello, PROF, FXA, Goodiy, Onnline ja Opal) ja niiden kehittämisestä. Vastaat omien merkkiemme brändistrategioista sekä brändien kehittämisestä ja osallistut brändiportfolion kehittämiseen. Vastaat myös omien brändien turvaamisesta oikeudellisesta näkökulmasta (IPR-oikeudet) maailmanlaajuisesti. 

Tuet kaikkia toimintamaitamme omien brändien strategian jalkauttamisessa ja autat maaorganisaatioita vahvistamaan omien brändien roolia paikallisessa myynnissä ja markkinoinnissa. Tuotat sisältöä ja materiaalia sekä sisäisiin että ulkoisiin kanaviin. Vastaat omien merkkien markkinointiin ja sisäiseen viestintään liittyvien prosessien tehokkuudesta ja kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä hankintaorganisaatiomme kanssa ja autat heitä toteuttamaan brändistrategioita ja lanseeraamaan tuotteet markkinoille. Vedät neljän hengen omien brändien tiimiä, joka hoitaa mm. pakkaussuunnittelua.


K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman. Olet osa osaavaa rakentamisen ja talotekniikan kaupan markkinointi- ja viestintätiimiä. Ketjujamme ovat mm. K-Rauta, Onninen, Byggmakker ja K-Bygg.


Odotamme sinulta:


- vähintään viiden vuoden kokemusta brändien johtamisesta ja kehittämisestä


- kokemusta go-to-market-prosesseista ja niiden kehittämisestä


- osaamista pakkaussuunnittelun johtamisesta ja vahvaa visuaalista otetta


- esimieskokemusta, vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta muutosjohtamisesta


- ylempää korkeakoulututkintoa ja kaupallista taustaa


- vahvaa englannin kielen taitoa ja kokemusta työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa


Osaaminen rakentamisen ja taloteknisen alan tuotteista ja kiinnostus alaa kohtaan nopeuttaa työn oppimista ja auttaa onnistumaan tehtävässä.


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle


- erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi kaupan alan näköalapaikalla


- monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista tehtävää, jossa pääset luomaan uutta ja hyödyntämään laajasti osaamistasi ja työskentelemään kansainvälisessä organisaatiossa


- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit


- ison konsernin edut


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Nummela, VP Marketing and Communications, puh 040 484 7933 (ti 8.1. klo 14-15 tai to 23.1. klo 10-11).


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Kannattaa laittaa hakemus pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.