Senior Bid Manager
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haluatko mukaan myymään voittavia ohjelmistoratkaisuja?

Etsimme pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan vakituiseen työsuhteeseen Senior Bid Manageria vastaamaan Suomen liiketoiminnan isoimmista tarjouksistamme.

Pääset osaksi erittäin osaavaa huipputiimiä kehittämään tarjoustaktiikoitamme, myyntiä ja myyntiprosessiamme. Apunasi sinulla on yksi Junior Bid Manager. Asiakkainasi tulee olemaan Suomen merkittävimpiä yrityksiä ja julkishallinnon toimijoita. Työpäiväsi koostuu tarjousten analysoinneista, tarjoustiimien koordinoimisesta, tarjoustyön hallinnoimisesta sekä tarjouksiin liittyvistä asiakastapaamisista.

Tämä paikka sopii sinulle, mikäli:

  • sinulla on kokemusta laajojen IT-järjestelmien tarjoamisesta/toteuttamisesta isoille organisaatioille (mieluiten sekä yksityiseltä puolelta että julkishallinnosta)
  • olet matemaattisesti lahjakas ja osaat miettiä voittavat myyntiargumentit ja hinnoittelut
  • sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja osaat myös esittää ymmärrettävästi
  • sinulla on hyvät kommunikointi- ja dokumentointitaidot erityisesti suomeksi mutta myös englanniksi (ruotsin taito katsotaan eduksi)
  • sinulla on hyvät projektinhallintataidot, joilla varmistat, että tarjoukset saadaan ajallaan ja laadukkaina valmiiksi toimitettavaksi asiakkaille
  • haluat voittaa – kakkoseksi jääminen ottaa sinua yleensä todella paljon päähän

Tarjoamme sinulle:

  • Pohjoismaiden johtavan Microsoft-ekosysteemin ratkaisu-, tuote- ja palvelutarjonnan omien toimialojensa huippuasiakkaat
  • mahtavia työtovereita ja vauhdikkaan ilmapiirin, jossa työtä tehdään tiiviisti yhdessä pilke silmäkulmassa, rautaisella ammattitaidolla
  • joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet ja yhteiset tapahtumat

Toivomme saavamme hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi Antti Pohjolaiselta, Vice President, Sales, sähköpostitse antti.pohjolainen@innofactor.com, tai puhelimitse 050 395 5458. Parhaiten tavoitat Antin ke 30.10. klo 8-11, ti 5.11. klo 8 - 12 tai ke 6.11. klo 8-12.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot