(Poistunut julkaisusta)

Senior Automation Engineer Agnico Eaglelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

 

Haemme nyt Kittilän kaivokselle henkilöä

 

SENIOR AUTOMATION ENGINEER -tehtävään

 

Työnkuvasi on monipuolinen sisältäen prosessi-, kaivosajoneuvo- sekä kaivosautomaatiota. Vastaat automaatiojärjestelmien ylläpidosta, toimit neljän automaatioasiantuntijan esimiehenä sekä ohjaat ulkopuolisten suunnittelijoiden työtä. Kaivoksen automaatioastetta nostetaan lähivuosina huomattavasti, joten pääset kehittämään uutta ja vaikuttamaan omalta osaltasi yhtiön tulokseen.

 

Odotamme sinulta vahvaa automaatio-osaamista ja kokemusta teollisesta ympäristöstä. Erityisesti arvostamme ymmärrystä kaivos- ja prosessiautomaatista, sekä järjestelmäosaamista. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taidon lisäksi myös englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä ja erinomaisessa tiimissä. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja kunnioittava pörssiyhtiö. Agnico Eagle on kaivostekniikan edelläkävijä, joten tarjolla on loistava mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Yritys pitää hyvää huolta työntekijöistään ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan lisäksi erinomaisia henkilöstöetuja. Tarjolla on kattava bonusjärjestelmä sekä niin ikään joustava työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Yritys auttaa tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen tehtävä.

 

Mikäli työt kansainvälisessä ympäristössä Suomen Lapissa kiinnostavat, laitathan hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 11.08.2019. Voit hakea tehtävään myös LinkedInin Easy Apply toimintoa käyttäen. Lisäkysymyksiin vastaavat Agnico Eaglelta 8.-12.7.2019 henkilöstöpäällikkö Heini Hämäläinen (040 712 1466) ja 22.7.-9.8.2019 toiminnon päällikkö Tomi Oja (050 384 3618), sekä Adeccolta Sanna Räisänen (040 649 3121, 8.7.2019 alkaen)