(Poistunut julkaisusta)

Senior Associate – Corporate and M&A
Asianajotoimisto Magnusson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Haluatko mukaan huipputiimiin kansainvälisessä asianajotoimistossa?

Asianajotoimisto Magnusson on yksi Suomen kansainvälisimmistä asianajotoimistoista. Toimistomme sijaitsevat seitsemässä maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Liettua, Latvia, Tanska, Venäjä). Asiakkaamme ovat omien alojensa huippuosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme juristia, jolla on vankkaa kokemusta sopimusoikeudesta, yhtiöoikeudesta ja yrityskaupoista.

Tyypillisiä toimeksiantojamme Corporate and M&A-tiimissä ovat mm. rajat ylittävät yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, yhteisyritysten perustamiset, työoikeudelliset asiat, strateginen neuvonanto sekä sopimusjuridiikka.

Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä eri Magnusson maiden sekä kansainvälisten asianajotoimistojen kanssa ja siksi arvostamme kokemusta kansainvälisten projektien ja asiakkuuksien parissa työskentelystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • 5–10 vuoden kokemusta sopimusoikeudesta joko in-house juristina, asianajotoimistossa tai muussa vastaavassa asiantuntijaorganisaatiossa
  • Kokemusta yrityskauppasopimusten ja muiden transaktio-dokumenttien laatimisesta sekä due diligence -prosessien läpiviennistä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa - muun kielitaidon katsomme eduksi
  • Positiivista ilmettä ja joukkuepelaajan asennetta

Organisaatiomme on nuorekas ja ketterä. Annamme vastuuta ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme joustavia ja rohkaisemme sinuakin olemaan proaktiivinen ja tekemään työtä menestyksemme eteen. Olemme kaikki apunasi toimeksiantojen hoidossa.

Meillä työskentelystä ja tästä tehtävästä lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Tomi Merenheimo, puh. 040 560 6101.

Käymme saapuvia hakemuksia läpi jatkuvasti.

Laita siis hakemuksesi sisään heti! 

https://magnussonfinlandcareer.magnussonlaw.com/