(Poistunut julkaisusta)

SENIOR ASSET MANAGER
Cibus Nordic Real Estate

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Oletko kokenut Asset Manager, jota kiinnostaisi työskentely kaikille suomalaisille tuttujen ja tärkeiden kiinteistöjen parissa? Arvostatko työssäsi laajaa vastuualuetta ja kehitysmahdollisuuksia? Jos et vielä tunne Cibusta, nyt kannattaa tutustua!

Cibuksella on Suomen suurin päivittäistavarakaupan kiinteistöjen salkku, joka koostuu mm. Keskon, S-ryhmän, Lidlin ja Tokmannin myymälöistä. Jotta suomalaiset voivat hoitaa päivittäisiä ostoksiaan sujuvasti, meidän tehtävämme on varmistaa, että vuokralaistemme tilat ovat toimivia ja tarkoituksenmukaisia. Kasvatamme nyt Suomen organisaatiotamme ollaksemme lähempänä asiakkaitamme ja palvellaksemme heitä mahdollisimman hyvin. 

Senior Asset Managerin vastuulla tulee olemaan koko Suomen portfoliomme hallinnointi - vuokrauksesta ylläpitoon. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on yhteistyökumppanien toiminnan ohjaus ja yhteistyön kehittäminen. Vastaat myös erilaisista kehitysprojekteista kiinteistöissä sekä uusien vuokralaisten hankinnasta tarpeen mukaan. Pääset myös osallistumaan transaktioprojekteihin, sillä kasvatamme portfoliotamme aktiivisesti. Työpaikkasi on Helsingissä, mutta kiinteistömme sijaitsevat ympäri Suomea, eli pääset myös matkustamaan kaupungin ulkopuolelle.

Etsimme Senior Asset Managerin rooliin manageerauksen vahvaa asiantuntijaa, joka pystyy itsenäisesti kehittämään prosesseja ja työskentelemään joustavasti laajalla ylläpidon ja vuokrauksen vastuualueella. Odotamme, että koet vastuullisen roolin ja pienessä organisaatiossa toimimisen mielenkiintoisena ja pystyt ottamaan tällaisen kokonaisuuden haltuun. Arvostamme pitkäjänteistä sitoutumista, sillä toimintamme kasvaa ja pystymme samalla tarjoamaan kasvumahdollisuuksia myös sinulle. Kasvuhakuisessa toimintaympäristössä työskentely edellyttää sinulta aktiivista otetta, ja organisaatiokulttuurimme rentoutta sekä välittömyyttä. Pohjoismaista yhteistyötä hoitaaksesi tarvitset myös englannin kielen taitoa. 

Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää? Tarkempia tietoja antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@mercuriurval.com. 

Lisätietoja itsestäsi voit jättää osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15286 viimeistään 26.5.2020.