(Poistunut julkaisusta)

Senior Asiantuntija Helsinkiin
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Päivittäisasiointi ja sijoittamisen palvelut -alueelle Maksuliikkeen tuki -tiimiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Senior Asiantuntijaa Maksuliikkeen täsmäytykseen

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Tehtävässäsi olet vastuussa selvittelytehtävien ratkaisuista maksuliikkeen täsmäytyksessä. Varmistat, että kaikki selvittelyä vaativat asiat tulevat ratkaistuksi SLA:n mukaisesti ja kommunikoitua RACI:n mukaisesti oikeille ihmisille. Lisäksi osallistut projekteihin, joissa yritysasiakkaiden maksuliikkeen asiantuntijuuttasi tarvitaan. Johdat myös itse kehitysprojekteja, joita OP:n ketterässä toimintaympäristössä tarvitaan sekä olet vastuussa muutosten jalkauttamisessa ja mukana arvioimassa muutosten käytännön vaikutusta toimintaan ja sen laatuun. Senior asiantuntijan roolissa vastaat maksuliikkeen prosessista sisäisten tilien osalta ja osallistut kehityshankkeisiin täsmäytysprosessien näkökulmasta.

Tehtävässä sinun tulee aktiivisesti ylläpitää ja luoda toimivat työkalut (esim. Duco) maksuliikkeen täsmäytystä varten. Lisäksi etsit jatkuvasti mahdollisuuksia hyödyntää maksuliikkeestä saatavilla olevaa dataa data-analytiikan keinoin.

Mitä odotamme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on vahvat analyyttiset taidot ja kyky käyttää niitä monimutkaisessa prosessiympäristössä. Olet myös hyvin ratkaisukeskeinen sekä pitkäjänteinen ja periksiantamaton työskentelijä. Toivomme sinulta tuloshakuisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Myös itseohjautuvuus on tärkeä ominaisuus tehtävässä.

Edellytämme aiempaa näyttöä projektivastuusta ja projektityössä saavutetuista tuloksista.

Sinulla on

 • usean vuoden kokemus (min. 5 vuotta) maksuliikkeen tai finanssialan parista
 • kokemusta organisaatiorajojen yli työskentelystä
 • vahva pankkialan tuntemus
 • korkeakoulututkinto taloustieteestä tai vastaavasta
 • erinomainen englannin kielen taito
 • erinomaiset viestintätaidot
 • tiimipelaajan ominaisuudet
 • itseohjautuva ja yrittäjämäinen asenne
 • vahvat analyyttiset taidot
 • innovatiivinen ja ketterä ajatusmaailma
 • kokemusta BI-työkaluista (katsotaan eduksi)

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään ja rakentamaan sinunlaistasi maksujen täsmäyttämisen uudistuvaa end-to-end prosessia ja modernin työympäristön. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Pääset kehittämään ja vastaamaan virtuaalisesta täsmäyttämisen E2E- tiimistä ja vaikuttamaan omiin työtapoihisi.

Tiimeissämme työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Sarianna Rautiainen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten 27.5. klo 15.30-16.30 ja 29.5. klo 13-14 (puh. 0505115211).

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 5.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.