(Poistunut julkaisusta)

Senior Android Developer
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Digian Agile tiimi on ohjelmistokehityksen ammattilainen, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia verkko- ja mobiilipalveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu yli 50 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen, erityisesti open source -teknologioihin. Teknologiastäkkiimme kuuluu moderneita web ja mobiiliteknologioita kuten Kotlin, Android Studio, React Native, Node, TypeScript ja AWS. Työskentelemme asiakkaidemme tiloissa sekä toimistoillamme Helsingissä Kasarmikadulla ja Tampereella Finlaysonilla.

Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaimpia digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Suomen johtava iltapäivälehtisovellus Iltalehti, Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) mobiilisovellus, Stockmannin Hullut Päivät ja A-lehtien julkaisualustan kehitys. 

Etsimme nyt tiimiimme Helsinkiin tai Tampereelle kokenutta

Senior Android Developeria

Tehtävässä pääset kehittämään Android-sovelluksia asiakkaillemme. Olet mukana myös suunnittelemassa uusia projekteja, osallistut aktiivisesti sprinttien suunnitteluun sekä olet mukana tekemässä teknologia valintoja mitä projekteissa käytetään. Olet joustava tiimipelaaja ja oman alasi rautainen ammattilainen.


 Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, jos sinulla on: 

  • vankkaa kokemusta Android applikaatioiden suunnittelusta (Kotlin, RXJava)
  • julkaistuja natiiviapplikaatioita Google Playssa, tunnet myös CI/CD pipelinet 
  • Tuntemusta push-notifikaatioista, UI osaamista ja omaat kokemusta testiautomaatiosta
  • modernien web-teknologioiden ja rajapintojen tuntemusta (esim. React, REST, GraphQL)
  • erinomaiset yhteistyötaidot, jatkuvaa halua oppia ja jakaa tietoa sekä auttaa muita tiimiläisiä
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito

Tulevasta tiimistäsi

Agilen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja (mm. Beer & Banter -tapahtuma perjantaisin) sekä monipuolista heimotoimintaa. 

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, jotka oikeasti osaavat tehdä avointa lähdekoodia, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi – ihan oikeasti. 

Vaikka tulet työskentelemään pääosin asiakkaiden toimipisteillä, kotitoimistosi ja henkinen tuki löytyvät aina Helsingissä Kasarmikadulta tai Tampereella Finlaysonin toimistoltamme.

Kuulostaako hyvältä?
 Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Mikko Sairanen, mikko.sairanen@digia.com  (3.7 saakka) ja Veera Saarelainen, veera.saarelainen@digia.com (aikavälillä 6.7.-31.7).