(Poistunut julkaisusta)

Senior analyytikko
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

SENIOR ANALYTIKKOA

työskentelemään osana osaavaa ja innostunutta CFO-tiimiämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

CFO-tiimimme tarjoaa monipuolisia talousjohdon neuvonantopalveluita. Tiimin asiantuntijat auttavat asiakkaitamme esimerkiksi kehittämään ja automatisoimaan taloushallinnon prosesseja sekä kehittämään liiketoiminnan tavoitteita tukevaa raportointia ja analytiikkaa.

Senior analyytikkona analysoit asiakkaidemme taloudellista tietoa ja jalostat niiden pohjalta liiketoimintaa ja päätöksentekoa tukevia laskelmia ja raportointimalleja. Kehität työssäsi asiakkaidemme taloudellista raportointia ja autat heitä löytämään oikeat mittarit sisäisen ja johdon raportoinnin tueksi. Tehtäviisi kuuluu myös talouden mallintamista ja asiakkaidemme konsultointia esimerkiksi sisäisen laskennan kysymyksissä.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat sinulle monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pääaineenasi esimerkiksi laskentatoimi tai rahoitus
  • Muutamien vuosien kokemusta ulkoisen ja sisäisen laskennan parista, esimerkiksi Controllerina työskennellessäsi
  • Ymmärrystä talouden avainluvuista ja konsernilaskennasta
  • Eduksi katsomme tuntemuksen IFRS-standardeista
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.
  • Halua auttaa asiantuntijoitamme oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 25.11.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.