(Poistunut julkaisusta)

Senior Analyst / Analyst
OP Yrityspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Haluatko esitellä omaan analyysiisi perustuvia näkemyksiä yritysten talousjohdolle? Haluatko työskennellä suuryritysten rahoitushankkeiden parissa Suomen suurimman yritysrahoittajan riveissä? Oletko myyntihenkinen, luonteeltasi utelias ja analyyttinen? Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

OP Yrityspankin Luottovastuut ja Analyysit yksikkö vastaa OP Ryhmän suurimpien yritysasiakkaiden analysoinnista. Teemme luottoriskianalyysejä, toimialakatsauksia ja OP Yrityspankin myyntiä tukevia lisäarvoanalyysejä yritysasiakkaillemme.

Haemme nyt yksikköömme vakituiseen tehtävään Seniorianalyytikkoa tai Analyytikkoa. Paikka täytetään valittavan osaamisen, kehittymishalun ja kokemuksen perusteella.

Tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkuuksien analysoinnista annetuilla toimialoilla. Työssään menestyvä analyytikko tuntee asiakkaansa liiketoiminnan, riskit ja mahdollisuudet paremmin kuin juuri kukaan. Pystyt itsenäisesti ottamaan kantaa erilaisiin yritys- tai rahoitusjärjestelyihin luottoriskinäkökulmasta. Löydät asiakkaan liiketoiminnasta mielenkiintoisia mahdollisuuksia, etkä pelkää esitellä niitä asiakkaalle.

Tausta yritysjärjestelyissä, konsultoinnissa tilintarkastuksessa tai investointipankkitoiminnassa katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja erinomaista excel-osaamista. Odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi sekä englanniksi.

Mikäli haluat päästä mukaan Suomen vaativampaan ja monipuolisimpaan luottoanalyysi-yksikköön, lähetä hakemuksesi OP:n rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 20.5. Älä jätä kuitenkaan hakemustasi viime tinkaan, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tomi Sandström, tomi.sandstrom@op.fi tai 050 363 1937.

Valitulta hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti sekä terveyskysely.