(Poistunut julkaisusta)

Senior ALM Manager
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme nyt Ryhmän tasehallinta ja keskuspankki -toimintoalueelle Helsinkiin vakinaiseen tehtävään nimikkeellä

Senior ALM Manager

OP Ryhmän tasehallinta -yksikön tehtävänä on mahdollistaa OP Ryhmän kestävä rahoitusrakenne ja pitkän aikavälin kannattavuus muuttuvassa toimintaympäristössä. Tuotamme laadukkaita analyysejä, skenaarioita ja toimenpide-ehdotuksia ryhmän taseaseman saattamiseksi pitkän aikavälin optimaaliseen riski/tuotto-asemaan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden organisaatioiden kanssa. 

Senior ALM Managerina analysoit korko- ja likviditeettiriskeistä syntyviä tasevaikutuksia erilaisilla skenaarioilla hyödyntäen tasehallintajärjestelmää ja dataa. Kehität OP Ryhmän tasehallintajärjestelmää sekä siinä hyödynnettäviä tietokantoja, laskentaprosesseja, analyysimenetelmiä ja -työkaluja. Mahdollistat organisaatioiden yli ulottuvan saumattoman yhteistyön korko- ja likviditeettiriskilaskennan sekä siirtohinnoittelun kehittämisessä.

Tehtävässä menestymisen eväät

Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus tasehallinnan, treasuryn tai riskienhallinnan alueelta sekä kokemusta tietokanta- ja järjestelmäkehityksestä. Ymmärrät syvällisesti korko- ja likviditeettiriskit ja tunnet hyvin rahoitusinstrumentit.  Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi taloustieteestä, rahoitusteoriasta tai tietojärjestelmätieteestä).

Olet vastuullinen asiantuntija, itsenäinen päätöksentekijä ja ratkaiset ongelmat rakentavasti. Viestintätaitosi ovat erinomaiset ja kykenet rakentamaan yhteistyöverkostojasi taitavasti. Pystyt esittämään ja vakuuttamaan johdon tarpeellisista toimenpiteistä ryhmän taseaseman muokkaamiseksi hyödyntämällä laadukasta dataa ja analyysia.

Mitä meiltä saat

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan korkean profiilin asiantuntijatehtävän Suomen suurimmassa finanssiryhmässä. Tueksesi saat ammattitaitoisen työyhteisön ja modernit työvälineet Vallilan uusissa upeissa toimitiloissa sekä tietenkin ison talon vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka-Pekka Holopainen, puh. 050 562 9939.
Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta viimeistään 12.8.2018.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.