(Poistunut julkaisusta)

Senior AFC Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Talousrikollisuuden torjuntaan, Analytiikka ja prosessien hallinta -organisaatioon KYC alueen kehitykseen Helsinkiin vakituiseen työsuhteen Senior AFC Specialistia.  

 

Tehtävästä

 

Vastuullasi on kehittää ja ylläpitää talousrikollisuuden torjunnan järjestelmiä, prosesseja ja kyvykkyyksiä. Varmistat myös, että noudatamme säädöksiä, menettelytapoja ja ohjeistuksia ja siten varmistamme, että OP Ryhmä, sen asiakkaat ja yhteiskunta ovat turvassa talousrikollisuuden eri muodoilta. 
Seuraat ja ymmärrät talousrikollisuuden torjunnan kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä, arvioit niiden vaikutuksia sekä suunnittelet ja toteutat näihin perustuvia kehitystoimia ja kokonaisuuksia. Osallistut kehittämishankkeisiin, jossa draivaat kokonaisuuksia, analysoit vaikutuksia sekä varmistat uusien kehitettyjen toiminnallisuuksien sujuvan käyttöönoton organisaatiossa.  

 

Mitä odotamme sinulta  


Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta työskentelystä päätoimisesti talousrikollisuuden torjunnan yhden tai useamman osaamisalueen (AML, Pakotteet tai KYC) liiketoiminnan kehitystehtävien parissa. Talousrikollisuuden torjunnan liiketoimintakehityksellä tarkoitetaan mm. AML-, -KYC- ja Pakotteiden vastuualueiden prosessien ja järjestelmien tavoitteellista kehitystyötä. Kokemus KYC-vastuualueesta joko järjestelmien ja prosessien kehittämistehtävissä tai vastaavissa tehtävissä asiakasrajapinnassa tai muissa operatiivisissa toiminnoissa auttaa tehtävässä menestymisessä.  

 

Ymmärrät talousrikollisuuden torjuntaan liittyvät säädökset ja tiedät, miten alueen riskit määritellään ja arvioidaan. Projektinhallintataitosi ovat vankat, hyödynnät tehokkaasti uusia teknologioita ja kehität järjestelmiä muuttuvan liiketoiminnan tarpeisiin. Sinulla on kokemusta projektien vetämisestä ja mahdollisesti työskentelystä Ketterällä (Agile) mallilla. Tehtävä edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.  

 

Hahmotat erinomaisesti laajoja kokonaisuuksia ja yhteistyötaitojesi ansiosta löydät nopeasti tärkeimmät sidosryhmäsi ja verkostosi. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen; viet hankkeita eteenpäin oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti ja pidät kiinni myös niistä tavoitteista, joiden maali häämöttää kauempana tulevaisuudessa. Haluat kehittää asiantuntemustasi KYC-vastuualueesta, etkä pelkää perehtyä myös pienempiinkin yksityiskohtiin tarpeen vaatiessa.  

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

 

Tarjoamme sinulle  


Teemme ketterää kehitystyötä, jossa pääset vaikuttamaan lopputulokseen ja jättämään jalanjäljen suurimmassa kotimaisessa finanssialan yrityksessä. 

 

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat erittäin ammattitaitoiset kollegat sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. 


Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.  


Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  


Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Head of Analytics and Process Management Elina Tamminen kertoo mielellään lisää, puh: 050 401 8884. Tavoitat Elinan parhaiten 15.12.2020 klo 11-13 tai 22.12.2020 klo 13-15.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 3.1.2021 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

#LI-KP1