Senior AFC Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Senior AFC Specialist

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Haemme nyt Talousrikollisuuden torjuntaan, Analytiikka ja prosessien hallinta -organisaatioon Helsinkiin Senior AFC Specialisteja. 

 

Senior AFC Specialist - Talousrikollisuuden torjunnan kokenut ammattilainen

 

Tehtävästä  

 

Vastuullasi on kehittää ja ylläpitää talousrikollisuuden torjunnan järjestelmiä, prosesseja ja kyvykkyyksiä. Varmistat, että noudatamme säädöksiä, menettelytapoja ja ohjeistuksia, jotka luovat OP Ryhmälle, sen asiakkaille ja yhteiskunnalle turvan talousrikollisuuden eri muodoilta. 

Seuraat ja ymmärrät talousrikollisuuden torjunnan kokonaistilannetta, trendejä ja ilmiöitä, arvioit niiden vaikutuksia sekä suunnittelet ja toteutat näihin perustuvia kehitystoimia ja kokonaisuuksia. Osallistut kehittämishankkeisiin, jossa ohjaat kokonaisuuksia, analysoit vaikutuksia sekä varmistat uusien kehitettyjen toiminnallisuuksien sujuvan käyttöönoton organisaatiossa.  

 

Mitä odotamme sinulta  

 

Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta työskentelystä päätoimisesti talousrikollisuuden torjunnan yhden tai useamman osaamisalueen (AML, Pakotteet tai KYC) liiketoiminnan kehitystehtävien parissa. Talousrikollisuuden torjunnan liiketoimintakehityksellä tarkoitetaan mm. AML-, -KYC- ja Pakotteiden vastuualueiden prosessien ja järjestelmien tavoitteellista kehitystyötä.

 

Ymmärrät talousrikollisuuden torjuntaan liittyvät säädökset ja tiedät, miten alueen riskit määritellään ja arvioidaan. Projektinhallintataitosi ovat vankat, hyödynnät tehokkaasti uusia teknologioita ja kehität järjestelmiä muuttuvan liiketoiminnan tarpeisiin. Sinulla on kokemusta projektien vetämisestä ja mahdollisesti työskentelystä Ketterällä (Agile) mallilla.

 

Hahmotat erinomaisesti laajoja kokonaisuuksia ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta löydät nopeasti tärkeimmät sidosryhmäsi ja verkostosi. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen; viet hankkeita eteenpäin oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti ja pidät kiinni myös niistä tavoitteista, joiden maali häämöttää kauempana tulevaisuudessa. Viestintä niin suullisesti kuin kirjallisesti sujuu sinulta luonnollisesti suomen ja englannin kielillä.

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa, mikäli hallitset jonkin Talousrikollisuuden torjunnan vastuualueen järjestelmän syvällisesti.

 

Tarjoamme sinulle  

 

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat erittäin ammattitaitoiset kollegat sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. 

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.  

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

 Lisätiedot ja hakuohjeet  

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Head of Analytics and Process Management Elina Tamminen kertoo mielellään lisää, puh: 050 401 8884. Tavoitat Elinan parhaiten 22.9.2020 klo 9-11 tai 25.9.2020 klo 10-13. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 27.9.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385788
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki