(Poistunut julkaisusta)

Senior Advisor
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme uuden Tampereen yliopiston ylimmän johdon työn tueksi

Senior Advisor

Tervetuloa joukkoomme - pääset aitiopaikalta seuraamaan uuden ainutlaatuisen korkeakouluyhteisön rakentamista ja antamaan siihen oman merkittävän panoksesi!

Tehtävänäsi on Tampereen yliopiston ylimmän johdon tukeminen päivittäisessä käytännön työssä. Tehtäviisi kuuluu ylimmän johdon toimivaltaan kuuluvien asioiden valmistelu esimerkiksi eri toimielimiä varten yhteistyössä muun korkeakouluyhteisön kanssa sekä asioiden käsittelyyn liittyvät käytännön järjestelyt ja prosessien laadun varmistaminen. Annat omalla asiantuntemuksellasi tukea ylimmälle johdolle heidän työtehtävissään.

Huolehdit tarkasti aikatauluista, viestinnästä ja esitysmateriaaleista. Olet kiinteänä yhteyslinkkinä ylimmän johdon verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisillä kentillä. Pääset itse osallistumaan ja vaikuttamaan yliopiston keskeisten toimintakokonaisuuksien valmisteluun. Kokonaisuudessaan varmistat omalta osaltasi ylimmän johdon arjen sujumisen ja tarvittavien asioiden edistymisen.

Olet aikaansaava, aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen koordinaattori. Onnistut priorisoimaan tehtäviäsi tiukassakin aikataulussa, ja varmistat tarvittavat tulokset järjestelmällisellä työskentelytavallasi. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja ystävällinen palvelukeskeinen työote. Työyhteisömme on varsin kansainvälinen, joten odotamme sinulta myös erinomaista englannin kielen taitoa ja valmiutta työskennellä monikulttuurisessa työyhteisössä. Tärkeintä sinussa on asenne ja tekemisen into ­­– yhteisömme moton mukaan: ”Ihminen ratkaisee”!

Tehtävien hoitamisessa auttavat mm. nämä ominaisuudet:

  • Tunnet akateemista ympäristöä ja korkeakoulukenttää.
  • Tunnet korkeakoulusäätiön toimintaan vaikuttavia lakeja, asetuksia ja ohjausmekanismeja.
  • Sinulla on priorisointikykyä ja pelisilmää nopeastikin kehittyvissä tilanteissa ja tiukoissa aikapaineissa.
  • Olet sitoutunut ja motivoitunut kehittämään asioita ja varmistamaan, että ylimmällä johdolla on parhaat mahdolliset edellytykset omien tehtäviensä hoitamiseen.
  • Olet tottunut toimimaan joustavasti nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Osaat käyttää monipuolisesti MS Office-työkaluja ja suhtaudut avoimin mielin erilaisiin tietoteknisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman yliopiston rakentamiseen, energisen ja mielenkiintoisen työympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Työntekopaikkakunta on Tampere. Tavoitteena on, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja antaa:

Tampere3-uudistuksen johtaja Marianne Kukko, puhelin 040 543 9883, sähköposti marianne.kukko@uta.fi

HR-projektijohtaja Hanna Rinne, puhelin: 040 849 0331, sähköposti hanna.rinne@tut.fi

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella ma 17.9.2018 mennessä.