(Poistunut julkaisusta)

Senior Advisor & Team Lead, Valuation
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kiinteistöalalla yrityksessä ja roolissa, jossa sinulla on näkymä kasvustasi mahdollisesti aina osakkaaksi asti? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan matkaamme. Tämä on tilaisuutesi astua Senior Advisor -rooliin yli 20 osaajan Valuation-tiimiimme. Ole hyvä ja tutustu tarkemmin, millaista roolia haluamme sinulle tarjota!

Valuation-tiimimme on Advisory-liiketoimintamme suurin. Olemme Pohjoismaiden suurin kiinteistöjen arvioija ja analysoija sekä tärkeä osa asiakkaillemme tarjottavaa palvelukokonaisuutta. Liiketoimintamme laaja palveluportfolio sekä piinkova ammattitaitomme on mahdollistanut kasvumme, ja haluamme myös jatkossa kasvaa asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja arvoa tuottaen. Tässä sinä astut estradille – tehtävään, jossa vaikutat, teet päätöksiä ja otat vastuuta.

Roolisi meillä

Sinun vastuullasi Senior Advisorinamme ja yhden asiakkuustiimimme vetäjänä on Rakennusliikkeet-asiakkuusryhmämme myynnin ja markkinoinnin koordinointi. Tarjoat ja toteutat asiakkaillemme heidän tarpeita vastaavia kiinteistöarvioinnin palveluita luottamuksellisia asiakassuhteita rakentaen.

Toinen merkittävä vastuualueesi tulee olemaan Markkinakatsaus-tuoteportfoliomme kehittäminen ja myynnin johtaminen läpi koko asiakaskuntamme. Näiden lisäksi osallistut työssäsi myös projektityöskentelyyn ja projektimme johtamiseen sekä mahdollistat oman tiimisi jäsenten onnistumisen omassa työssään. 

Meidän kanssamme onnistut

Meidän onnistumisemme keskeinen tekijä on työntekijäkokemuksemme vaaliminen. Me huolehdimme sekä välitämme ja tämä näkyy myös asiakaskokemuksessamme. Tämä on pohja, joka auttaa myös sinua saavuttamaan tavoitteesi, jotka koostuvat omista myyntitavoitteistasi, asiakkuuksien ja tuoteryhmien liikevaihdosta sekä yhtiömme ja tiimisi menestyksestä.

Olemme myös alamme kärkikehittäjä. Haluamme viedä koko alaa eteenpäin asiakkaillemme erityistä arvoa tuottaen. Yhtenä mittarina onnistumisestamme on se fakta, että huomattava osuus tiimimme liikevaihdosta tulee olemassa olevilta, palaavilta asiakkailta. Onnistumistasi edesauttaa myös palveluvalikoimamme – pystymme tarjoamaan kansainvälisesti toimiville yrityksille palvelut yhden luukun periaatteella. 

Keitä me sitten olemme ja mitä teemme? Me Valuation-tiimissä jaamme yhteisen rakkauden taloihin ja kiinteistöihin. Me rakastamme myös dataa. Meidän arkeamme ovat kiinteistöarvioinnit ja niiden arvonmääritys sekä kiinteistöjen arvonmuodostukseen ja kiinteistömarkkinoihin liittyvä konsultointi. Teemme vuosittain satoja asiakasprojekteja ja arvioimme yli 15 miljardin euron kiinteistökokonaisuuden. Yhteistyömme muiden liiketoimintojemme kanssa on tiivistä, ja olemme keskeinen osa liiketoimintojemme arvontuottoa.

Meidän tiimissä voit varmasti olla oma itsesi reippaan tekemisen ja soljuvan arjen keskellä – turha pönötys ja mikromanageeraus loistaa poissaolollaan. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tähän onnistumisista innostuvaan, toisiamme auttavaan ryhmäämme olisi hienoa saada nyt sinut työkaveriksemme. Tule mukaan niin kääritään hihat ja aletaan hommiin!

Miksi sitten meidän työkaveriksemme?

Me voimme luvata sinulle, että meillä pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan laajasti osaamispääomaasi. Tämän mahdollistavat mm. laaja työnkuvasi, esihenkilö-roolisi sekä panostuksemme monimuotoiseen kouluttautumiseen.

Tulet saamaan paljon vapautta autonomisessa yhteisössä oman työsi ja tonttisi johtamisessa. Olet itse ohjauksissa mutta et yksin – voit luottaa tukeemme ja apuumme, kun sitä tarvitset. Työmme saattaa olla välillä hektistä mutta myös arjen joustot tukevat työssä onnistumista.

Sinulla tulee olemaan työssäsi selkeät tavoitteet – se on mielestämme tärkeää. Kuten myös laatu. Emme hae pikavoittoja tai kiristä vyötä lyhytjänteisesti vaan meillä on katse tulevassa. Tulet myös palkituksi onnistumisesta. Kun hetki oikea ja saappaat sopivat, sinun on mahdollista tulla yrityksemme osakkaaksi. Tätä eivät alamme muut toimijat voi sinulle tarjota.

Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.

Työlläsi on positiivinen vaikutus yhteiskuntaamme ja sen kehittymiseen. Työmme linkittyy niin yhteiskuntainfran oikeanlaiseen rakentumiseen kuin rahoitusmarkkinoiden toimivuuteen. Tämä yhteiskunnallinen merkitys toivottavasti laillamme puhuttelee myös sinua.

Menestyksesi avaimet

Tässä tehtävässä onnistumiseksi on oleellista, että sinulla on jo tuntumaa kiinteistöalaan, sijoittamiseen tai rakennuttamiseen. Olet katsonut kenttää joko kiinteistöjen omistajien, rahoittajien, rakennusliikkeiden, konsultin tai vaikkapa sijoittajan näkökulmasta. Sinulla on jo kokemusta projektityöskentelystä, myyntityöstä tai analyyseistä, jolloin ymmärrät, mitä niiden menestyksekäs läpivienti vaatii.

Koska tulet toimimaan roolissasi esihenkilönä, on tärkeää, että ymmärrät, kuinka autat myös tiimiäsi onnistumaan omassa työssään. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva, tarkka ja järjestelmällinen. Meidän työssä kun ei ole sijaa sähläämiselle.

Jotta menestyt, sinulla on oltava yhä halua uuden oppimiseen. Sinulla on jo tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, mutta jos sinulla ei ole vielä AKA-auktorisointia, olet sen valmis suorittamaan.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme? 

Hakeminen ja lisätiedot 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Heikki juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 20.11.2019 klo 14:00-15:00 ja 27.11 klo 15:00 - 16:00 numerosta 050 320 9136. Voit myös laittaa sähköpostia heikki.kangas@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 4.12.2019 mennessä. Koska tavoitteenamme on edetä tässä rekrytoinnissa ripeästi, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen työkaveriksemme hakemisessa.