(Poistunut julkaisusta)

SENIOR ADVISOR TAI ADVISOR, PROCUREMENT
Business Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään nopeammin sekä kehittämään innovaatioista globaaleja menestys-tarinoita.

Samalla luomme vetovoimaisia innovaatioympäristöjä, jotka houkuttelevat Suomeen kansainvälisiä yrityksiä, osaamista ja investointeja. Jos kaipaat maailmanluokan haasteita, tervetuloa todelliselle näköalapaikalle rakentamaan Suomen tulevaisuutta.

Seuraava menestystarina odottaa tekijäänsä. Oletko se sinä?

Katso avoimet tehtävämme: businessfinland.fi

SENIOR ADVISOR TAI ADVISOR, PROCUREMENT

Haemme vakituisiin työsuhteisiin kahta henkilöä.

SUOMI TARVITSEE VAIKUTTAVIA HANKINTOJA. NIIDEN TEKEMISEEN ME PUOLESTAMME TARVITSEMME SINUA.

Julkisissa hankinnoissa on pääasiallisena tavoitteena tehostaa julkisten varojen käyttöä ja parantaa tätä kautta myös yritysten kilpailukykyä. Julkisten varojen tehokas käyttö edellyttää jatkuvaa uudistumista, jotta hankinnoilla voidaan saada aikaan vaikuttavuutta. Vaikuttavuuden aikaansaamiseksi tulee hankintaprosessissa ottaa huomioon niin innovatiivisuuden, kestävyyden kuin sosiaalisen vastuullisuuden näkökulmat.

Innovatiiviset ratkaisut löytyvät sieltä, missä ostajan tarpeet ja yritysten kyvykkyydet kohtaavat. Yleisten strategisten vaikuttavuustavoitteiden lisäksi on tärkeää yksilöidä kehitystarpeita suhteessa näköpiirissä oleviin hankintoihin. Business Finlandin hankintatoimen tavoitteena on tehdä sen strategisten tavoitteiden mukaisia vaikuttavia hankintoja.

TEHTÄVÄNÄSI ON

Tehtävänäsi on vastata omalta osaltasi Business Finlandin hankinnoista.

Haemme joukkoomme rautaista asiantuntijaa, jolla on vankka kokemus julkisista hankinnoista.

Hankintojen asiantuntijana olet Business Finlandin innovatiivisten hankintojen mahdollistaja yhdessä yksikön muiden jäsenten kanssa. Pääset osaksi Business Finlandin dynaamista hankintatointa. Vuosittainen hankintavolyymimme on n. 46 milj. € ja suurin osa kilpailutettavista hankinnoistamme on vaativia asiantuntijapalveluhankintoja. Myös erilaisia ICT-hankintoja teemme merkittävissä määrin.

Keskeisimmät tehtäväsi ovat:

  • hankintojen suunnittelu, kilpailutus ja sopimuksen laadinta
  • hankinnan palvelualueen avainhenkilöiden tukeminen sopimusseurannassa
  • hankinnan eteenpäinvieminen projektinvetäjänä asiakaslähtöisesti bisneksen avainhenkilöiden kanssa
  • vaativien kilpailutusmenettelyjen, kuten neuvottelumenettelyjen, läpivieminen
  • asiantuntijoiden neuvonta kaikissa hankintaan liittyvissä kysymyksissä
  • vastata julkisten hankintojen asiantuntijana hankinnan toteuttamisesta pääsääntöisesti sähköistä kilpailutusratkaisua käyttäen ja em. järjestelmän kehittäminen

Rautaisen hankintaosaamisen lisäksi arvostamme osaamistasi ja kokemustasi ICT-hankintojen kilpailuttamisesta, hankintojen tuloksellisuuden mittaamisesta, erilaisten hankinta-analyysien tekemisestä, hankintajuridiikasta tai sähköisen kilpailuttamisjärjestelmän (Cloudia) syvällisestä osaamisesta. Työnkuvaasi on mahdollista muokata kokemuksesi mukaan.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta rohkeaa asennetta, paineensietokykyä muuttuvassa ympäristössä, kykyä ja halua tehdä fiksuja, innovatiivisia ja sitä kautta vaikuttavia hankintoja. Tuot tuoretta ja uudistavaa osaamista yksikköömme. Olet saanut erinomaista palautetta yhteistyö-, viestintä- sekä neuvottelutaidoistasi.  Arvostamme ystävällistä ja ratkaisuhakuista asiakaspalveluasennettasi. 

Sinulla on vankka kokemus julkisten hankintojen tekemisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet julkisten hankintojen ammattilainen, jolla on halua kehittyä edelleen. Suomen kielen lisäksi käytät sujuvasti myös englantia työkielenäsi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja dynaamisen työympäristön innovatiivisten julkkisten hankintojen edelläkävijäorganisaatiossa. Pääset osaltasi tekemään merkityksellistä työtä Suomen hyvinvoinnin, kasvun ja kilpailukyvyn eteen yhteistyössä Team Finland -kumppaneidemme kanssa.

LISÄTIEDOT

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Business Finlandissa Procurement-yksikköön, Talent and Administration -palvelualueelle. Työskentelypaikka on Ruoholahdessa, Helsingissä. 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen (suomeksi tai englanniksi) tehtävään oheisen hakulinkin kautta viimeistään 22.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä

Eriika Autio, Senior Director, Procurement
Puh. +358 50 5577 514
eriika.autio@businessfinland.fi
Soittoajat: tiistai 8.4. klo 9­–10, perjantai 12.4. klo 11–12 ja maanantai 15.4. klo 12–13

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle hakijalle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.