(Poistunut julkaisusta)

Senior Advisor / Advisor, Investor Leasing
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaan kuuluu myynti- ja ostoneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee noin 120 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2017 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 80 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 500 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasing palveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö- toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja.

Oletko periksiantamaton ja pyrit ylittämään itsellesi asettamasi tavoitteet?

Haluatko kehittää asiantuntijuuttasi kaupallisella kiinteistöalalla?

Haemme nyt uuteen Investor Leasing-liiketoimintaamme SENIOR ADVISORIA / ADVISORIA vastaamaan vuokrasopimusneuvotteluista kiinteistöjen omistajien puolesta. Tehtäväsi sisältö on valita kohderyhmä, kontaktoida vuokralaiset ja esitellä toimistotiloja potentiaalisille asiakkaille. Laadit myös tarjoukset ja käyt vuokrasopimusneuvotteluja sekä valmistelet lopulliset sopimukset. Raportoit prosessin kulusta ja sen vaiheista toimeksiantajalle ja huolehdit siitä, että he ovat ajantasaisesti tietoisia aikataulusta ja projektin etenemisestä. Tukenasi sinulla on liiketoiminnan vetäjä sekä eri asiantuntijoista koostuva organisaatiomme joka auttaa sinua menestymään muuten itsenäisessä roolissasi

Tulet varmasti menestymään roolissasi, jos omaat myynnillisen ja asiakaslähtöisen asenteen etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Verkostoidut mielelläsi ja sinulla on hyvä sosiaalinen pelisilmä erilaisten ihmisten kanssa, koska tässä työssä suhteiden luomisella on iso merkitys. Olet mahdollisesti jo kokenut kiinteistöalan ammattilainen tai haluat tuoda muutoin vahvan myynti- ja/tai konsultointiosaamisesi käyttöömme. Mikäli sinulta löytyy LKV-tutkinto, on se tehtävän kannalta merkittävä etu, mutta panostamme mielellämme myös kouluttamiseesi. Koska olemme kansainvälinen toimija, pääset käyttämään työssäsi suomen kielen lisäksi englantia niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Yrityskulttuurimme on rento ja dynaaminen ja työntekemisen tapamme joustava. Yksi globaaleista arvoistamme on excellence - asetamme työllemme korkeat kriteerit tehden aina parhaamme saavuttaaksemme ne. Pidämme huolta henkilöstömme työkyvystä ja viihtyvyydestä tarjoamalla muun muassa koulutusmahdollisuuksia, kilpailukykyiset edut ja motivoivan palkkamallin. 

Kiinnostuitko? Älä emmi enempää vaan hae tehtävää viimeistään 27.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa Recruitment Specialist Niina Ruusela 050 465 2223 arkipäivin klo 9-15.