(Poistunut julkaisusta)

Senior Accounting Specialist Lindströmin taloushallintoon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Haluatko ottaa seuraavan askeleen urallasi? Haluaisitko työskennellä taloushallinnon tehtävissä kansainvälisessä yrityksessä? Onko sinulla jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta? Mahtavaa! Jatka lukemista, sillä juuri Sinä saatat olla toivottu lisä taloushallinnon tiimiimme!

Me Lindströmillä huolehdimme ihmisistä työssä. Joustavat ja arkea helpottavat tekstiilivuokrapalvelumme parantavat asiakkaidemme turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme työntekijöistämme. Lindströmillä työskentelee yli 4000 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 387 miljoonaa euroa. Visiomme on olla vakavarainen, puolen miljardin euron yritys, jonka sitoutuneet työntekijät tuottavat erinomaisen asiakaskokemuksen.  www.lindstromgroup.com/fi

Lindströmin jatkuvan kasvun ja Suomeen keskitetyn taloushallinnon myötä etsimme nyt kansainväliseen taloushallinnon tiimiimme Senior Accounting Specialistia. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Kalasatamassa.
   
Senior Accounting Specialistina työnkuvaasi kuuluu liiketoiminnan oikea-aikainen kirjanpito eurooppalaisten tytäryhtiöidemme osalta. Tehtäviisi sisältyy kirjanpidon kuukausikatkoon ja tilinpäätökseen kuuluvat moninaiset tehtävät sekä operatiivisia päivittäisiä tehtäviä. Lisäksi vastaat oman tiimisi sekä muiden taloushallinnon tiimiemme neuvonnasta kirjanpitoon liittyen, joten tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä muiden maidemme paikallisen johdon sekä controllereiden kanssa.     

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme sinulta alan koulutusta ja aitoa kiinnostusta monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kohtaan ja sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä. Hyvä englannin kielen taito on edellytys tässä tehtävässä työskentelyyn, sillä työskentelet kansainvälisessä tiimissä ja teet tiivistä yhteistyötä kollegoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Ajattelet analyyttisesti ja olet innokas oppimaan ja hyödyntämään uutta teknologiaa työssäsi. Työotteesi on ennakoiva ja saat aikaan tuloksia sekä työskentely nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä on yksi vahvuuksistasi. Osaat työskennellä osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja palkitsevan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun yhdessä Euroopan johtavista tekstiilipalvelualan yrityksistä. Pääset osaksi erittäin intohimoista ja kunnianhimoista taloushallinnon tiimiä jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Olemme suomalainen perheyritys ja arvostamme kestävää kehitystä. Yksi ydinarvoistamme on maapallon resurssien säästäminen – kestävyys perustuu jokapäiväisiin valintoihimme. Työntekijöidemme tyytyväisyydellä on tärkeä rooli tavoitteidemme saavuttamisessa. Pidämme huolta sekä työntekijöistämme että planeetastamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 31.1 alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa. Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Lindströmille. Lisätietoja tehtävistä saat Personalhusetin konsultilta Monia Pölläseltä, 050 592 8816, monia.pollanen@personalhuset.fi.
 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.