(Poistunut julkaisusta)

Senior accountant
Intertrust Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Nyt etsimme joukkoomme vahvistukseksi kokenutta mutta eteenpäin menevää kirjanpitäjää!

Osaamistaustasi:

1) KLT tai vastaava. Olet jo osoittanut kykeneväsi laadukkaaseen kirjanpitoon ja itsenäisiin päätöksiin. Odotamme sinulta myös tilinpäätöstaitoa.

2) Meidän juttumme on hyvä asiakaspalvelu. Ja se, että meitä aidosti kiinnostaa, mitä asiakkaan liiketoiminnalle kuuluu, ja kuinka voimme auttaa sen kehittämisessä. Odotamme sinulta samanlaista asennetta.

3) Huom! Arvostamme myös muita taitojasi ja osaamistasi. Siksi räätälöimme sinulle tarkemman työnkuvan niitä kunnioittaen – kunhan kohdat 1 ja 2 ovat kunnossa.

Mitä me tarjoamme?

  • Työympäristön, joka on kaikkea muuta kuin tylsä ja harmaa. Lähimmät työkaverisi ovat täällä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.
  • Ison, globaalin talon työsuhde-edut ja pienen paikallisen tiimin hengen. Tällä hetkellä meitä on Suomessa kolme henkilöä.
  • Mahdollisuuden olla rakentamassa ja kehittämässä Intertrust Groupin Suomen kasvutarinaa. Ja kyllä, meillä on urapolkuja laidasta laitaan. Meillä on jopa oma akatemia, Intertrust Academy.
  • Esimiehesi Alli Soralahden täyden tuen. Allin LindedIn-profiili: https://www.linkedin.com/in/alli-soralahti-5967672/

Rekrytoinnin alkuvaihetta Intertrust Finlandin kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista. Täytä hakemuksesi 17.6.2018 mennessä osoitteessa 
https://rekrytointitalli.tehoste.com/index.php?action=open&id=304.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Mikko Kaikkonen ma–pe klo 10–16 numerossa 040 577 3768, mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi