(Poistunut julkaisusta)

Senior Accountant Tuulilasivarikko Oy:lle
Carglass Tuulilasivarikko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä 40 maassa, ja palvelimme vuonna 2019 yli 18 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Suomessa on tällä hetkellä 20 Carglass® autolasikorjaamoa ja olemme vahvassa kasvussa. Tuotteiden maahantuonnista ja tukkumyynnistä vastaa IHD-Glas omana liiketoiminta-alueenaan. Henkilöstömäärämme on noin 60 ja pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta Senior Accountant -roolista kasvuyrityksessä? Työsuhde on vakituinen, ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksellemme. Tule mukaan kansainväliseen organisaatioon!

Senior Accountant -roolissa vastuualueenasi on kirjanpito tilinpäätöksineen, joten työpäivääsi kuuluvat muun muassa päivittäiset kirjanpitotehtävät täsmäytyksineen, erilaiset kuukaudenvaihteen toiminnot, raportointi ja tilinpäätösten laadinta. Kasvuyrityksessä pääkirjanpitäjän rooli on aidosti monipuolinen ja työpäivissä on vaihtelua, ja tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä sinun osaamisesi ja taustasi mukaan.

Sinulla on alalle soveltuva koulutus, ja olet jo kerryttänyt työkokemusta kirjanpidosta ja muista talouden työtehtävistä mieluusti jo useamman vuoden ajalta. Sinulla on mainiot tilinpäätös- ja raportointitaidot, ja erilaisten järjestelmien omaksuminen sujuu sinulta vaivatta. Palkkahallinnon tuntemus on sinulle eduksi.
Tehtävässä onnistuu henkilö, jolta löytyy aimo annos tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Asiakasyrityksessämme suunta on kasvua ja kehitystä kohti, joten uuden oppiminen ja muutosten kohtaaminen ovat sinulle mieluisia ilmiöitä.

Belron is a global company, and you will be working closely with your colleagues in the Group and Nordics. Fluency in English is thus required.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpisteesi sijaitsee Raision pääkonttorilla, jossa pääset osaksi ammattimaista, rentoa ja innostavaa tiimiä. Tuulilasivarikko Oy on organisaatio, jossa ihmiset ovat tärkeitä ja työntekijöiden osaamiseen ja viihtyvyyteen todella panostetaan. Tarjoammekin sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä!

Työ alkaa syyskuun alussa, mutta käymme haastatteluja jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.7.2020. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202 tai vilma.hyvonen@adecco.fi.