(Poistunut julkaisusta)

Senior Accountant / Ejendals Suomi Oy, Jalasjärvi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019


Ejendals Suomi Oy on Pohjoismaiden johtavia työ- ja turvajalkineiden valmistajia, jonka tuotevalikoima kattaa kaikki jalkojen ja käsien suojaamiseen liittyvät tuotesegmentit. Yritys on perustettu 1916 ja se on ollut osa ruotsalaista Ejendals konsernia vuodesta 2008 saakka. Yrityksen liikevaihto on noin 51 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 140. Ejendals Suomi Oy:n emoyhtiö Ejendals AB on vuonna 1949 perustettu perheyritys, joka on Pohjoismaiden suurin työ- ja turvajalkineiden ja -käsineiden toimittaja. Ejendals AB:n ja sen tytäryhtiöiden kokonaisliikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 370. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.ejendals.com.

Nykyisen senior accountantin siirtyessä muihin tehtäviin yrityksen sisällä, haemme joukkoomme Jalaksen tehtaille Jokipiin organisaatioon vakituiseen työsuhteeseen

Senior Accountant

Senior Accountant vastaa Ejendals Suomi Oy:n kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, veroilmoituksista ja yrityksen laskentatoimen oikeellisuudesta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää laajaa taloushallinnon osaamista ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, tradenomi)
  • hyviä atk-taitoja (Excel, SAP-kokemus lasketaan eduksi)
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • joustavuutta ja paineensietokykyä aikatauluissa pysymiseksi
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä yrityksessä. Osaamisesta ja kokemuksesta riippuen tehtävänkuva voi sisältää  myös kansainvälisiä tehtäviä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja se näkyy käytännössä hyvänä työilmapiirinä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Sari Salojärvi, sari.salojarvi(at)mps.fi / puh. 041 466 6064. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 30.10.2019 mennessä.