(Poistunut julkaisusta)

Senior Accountant, BASF Helsinki
BASF

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Asiakkaamme, BASF luo kemianratkaisuja vakaan ja kestävän tulevaisuuden puolesta yhdistäen toiminnassaan taloudellisen menestyksen, ympäristönsuojelun ja yhteiskunnallisen vastuun. BASF konsernin noin 122 000 työntekijää toimivat asiakkaiden menestykseksi lähes kaikilla teollisuudenaloilla kaikkialla maailmassa. BASF:in liiketoiminta on organisoitu kuuteen segmenttiin: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care and Agricultural Solutions. BASF:n liikevaihto oli vuonna 2018 noin 63 miljardia euroa. BASF:n osakkeilla käydään kauppaa Franfurtin (BAS) pörsissä ja Yhdysvalloissa talletustodistuksina (BASFY). Lisätietoja BASF:n kotisivuilla osoitteessa www.basf.com

Haemme nyt ammattitaitoista Senior Accountantia mielenkiintoisiin ja monipuolisiin laskennan tehtäviin BASF:in Suomen taloustiimiin.

Senior Accountantina vastaat yrityksen ulkoisen laskennan kokonaisuudesta yhteistyössä yrityksen Suomen taloustiimin ja liiketoimintajohdon sekä yrityksen kansainvälisen palvelukeskuksen ja asiantuntijatiimien kanssa. Vastuullasi ovat yrityksen Haminan tuotantolaitoksen raportointi sisältäen tuotantokirjanpidon, käyttöomaisuuskirjanpidon, projekti, -ja investointilaskennan, vuokra -ja varastokirjanpidon. Lisäksi osallistut aktiivisesti Suomen yhtiöiden tilinpäätösten laadintaan, veroilmoitusten laatimiseen ja luottoriskien valvontaan. Työskentelet Pohjoismaiden ja Baltian taloustiimissä ja raportoit talouspäällikölle Suomessa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:
• soveltuvaa talousalan koulutusta (esim. YAMK tai KTM)
• vahvan ulkoisen laskennan substanssiosaamista (kuten FAS ja IFRS -kirjanpito ja tilinpäätöskäytänteet, käyttöomaisuus -ja varastokirjanpito, verotusasiat, projekti -ja tuotantolaskenta, luotonvalvonta)
• monipuolista vähintään 3-5 vuoden työkokemusta itsenäisistä taloushallinnon tehtävistä
• ajan tasalla olevia IT-taitoja (etenkin Excel ja SAP -osaaminen tai muu toiminnanohjausjärjestelmä -osaaminen)
• kykyä työskennellä osana kansainvälistä taloustiimiä suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Työotteeltasi olet aikaansaava, tarkka ja vastuuntuntoinen kollega. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen ja joustava. Olet analyyttinen ja hahmotat nopeasti kokonaisuuksia/syy-seuraussuhteita. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi ja paineensietokykysi on erinomainen. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Luonteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi BASF:in kestävän tulevaisuuden kasvutarinaa. Työskentelet kemianratkaisujen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?
Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 19.4.2020 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään.
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Maarit Härmälä sähköpostitse maarit.harmala@adecco.fi tai puhelimitse 040 183 1791