(Poistunut julkaisusta)

Senior Account Manageriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Senior Account Manager  

Oletko ratkaisukeskeinen tuloksentekijä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia? Löytyykö sinulta luonnetta asettaa tavoitteet korkealle ja sinnikkyyttä tehdä kaikkesi tavoittaaksesi ne? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri se mitä etsimme!

Etsimme tulosnälkäistä Senior Account Manageria vahvistukseksi Helsingin Key Account-tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Senior Account Managerina pääset rakentamaan oman avainasiakaskorisi, joka pitää sisällään uusia asiakkuuksia sekä jo olemassa olevia avainasiakkuuksia. Vastuullasi on kehittää sekä kasvattaa asiakkuuksiasi korkeaa asiakastyytyväisyyttä vaalien. Toimit asiakasyritystemme strategisena kumppanina henkilöstötarpeiden osalta, käyt aktiivisesti tapaamassa asiakkaitasi, luot ratkaisuehdotuksia ja tarjoat asiantuntevaa palvelua erityisesti nuorten osaajien työllistämistarpeiden osalta. Senior Account Managerin tehtävä on todellista ratkaisumyyntiä, jossa tarvitaan konsultatiivista työotetta ja liiketoimintaymmärrystä sekä henkilöstöpalvelualalta, mutta myös aitoa kiinnostusta asiakkaidesi liiketoiminnasta. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi sekä tekemään todella merkityksellistä työtä nuorten osaajien työllistämisen edistämiseksi.

Toimit kaikissa toimeksiannoissa tiiviissä yhteistyössä rekrytointitiimimme kanssa ja yhdessä varmistatte, että asiakkaamme sekä työnhakijat saavat erinomaista palvelua, jotta he voivat toteuttaa omia kasvutavoitteitaan. Työ vaatii myös matkustamista kotimaassa ja ajoittain ulkomaille.

Työssäsi Senior Account Managerina

  • Vastaat oman avainasiakaskorin kasvattamisesta ja kehittämisestä
  • Käyt asiakastapaamisissa ja vastaat aktiivisesta asiakasyhteydenpidosta
  • Luot ratkaisuehdotuksia ja haet rohkeasti päätöksiä
  • Mahdollistat omien myyntitavoitteidesi saavuttamisen aktiivisella ja pitkäjänteisellä tekemisellä
Etsimällämme Senior Account Managereilla on
  • Useamman vuoden kokemus B2B-ratkaisumyynnistä tai muuta näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä, toimialaymmärrys henkilöstöpalvelualalta nähdään suurena etuna
  • Kiinnostusta toimialaa kohtaan sekä kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, toimeliaisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Kunnianhimoa asettaa itselle korkeita tavoitteita sekä sinnikkyyttä saavuttaa asetetut tavoitteet ja vielä enemmän
  • Halu elää arvojemme mukaisesti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä ajokortti


Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta sekä tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 20.10.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Manager Emmi Manneriin, puh. 040 358 4527, emmi.manner@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.