(Poistunut julkaisusta)

Senior Account Manager
Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy on suomalainen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset, optimoidut turvallisuusratkaisut ja -palvelut. Työllistämme valtakunnallisesti noin 1500 henkilöä. Olemme alan edelläkävijä modernin teknologian käytössä, jonka avulla viemme vartiointialaa entistä tehokkaammaksi ja luotettavammaksi. www.prevent360.fi

Oletko sinä uusi myynnin tekijämme ja kollegamme? Etsimme nyt rentoon myynnin ammattilaisten tiimiimme

SENIOR ACCOUNT MANAGERIA

Työpäiväsi koostuvat Prevent 360:n palveluiden ja tuotteiden konsultoivasta myynnistä B2B asiakkaillemme. Tehtäväsi jakautuvat tasaisesti uusasiakashankinnan ja jo olemassa olevien asiakkaittemme parissa. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille parhaiten soveltuvia palveluratkaisujamme ja kehität uusia tarpeen tunnistaessasi. Toimit yhteistyössä tuotekehitystiimimme kanssa rakentaaksesi asiakkaillemme parhaat ratkaisut hyödyntäen alan parasta turvatekniikan osaamista.

Olet jo löytänyt oman kaupallisen ja tavoitteellisen tapasi tehdä B2B myyntiä. Hoidat asiakkaitasi aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Olet innovatiivinen, itseohjautuva ja omaat vahvan taidon ja tahdon kehittää monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimit systemaattisesti sovittujen  tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tekniset ratkaisut kiinnostavat sinua, mutta osaamistasi ohjaa kuitenkin vahva kokemus palvelujen myynnistä. Turvallisuusalan tuntemus auttaa sinua työssäsi, mutta toimiala voi olla sinulle myyjänä myös kokonaan uusi. Olennaisinta on kiinnostus, reilu asenne ja tavoitteellisuus toimialan oppimiseen. Esiinnyt vakuuttavasti, nautit vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteista. Verkostoidut mielelläsi ja tavoitteellisesti. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja tietojärjestelmätaitosi ovat ajantasaiset. Tapaat asiakkaitasi aktiivisesti, joten työhösi kuuluu osin myös matkustaminen.

Meillä pääset mukaan rentoon, mutta tavoitteellisesti toimivaan yhteisöön. Me autamme ja sparraamme toisiamme parempiin tuloksiin. Työssäsi menestymistä auttaa meitä varten räätälöity uusi tietojärjestelmä, uudet upeat työtilat ja kaikkein tärkeimpänä hyvä yhteishenki. Maksamme osaamisesi mukaisen korvauksen ja tarjoamme kannustavan palkkiojärjestelmän lisäksi hyvät työsuhde-edut. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Niittykummussa, mutta työskentelypaikkasi voi olla myös muualla Suomessa.

Liity nyt mukaan menestystarinaamme ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.3.2018 mennessä. Tapaamme sopivia henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin konsultilta Miia Langhoff puh. 050-3581920