(Poistunut julkaisusta)

Senior Account Manager
Sininen Meteoriitti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Etsimme kokenutta myynnin ammattilaista Helsingin Kalasatamaan tekemään kauppaa ja pitämään huolta isoista asiakkuuksistamme.

Meillä on muutama toive sinulle. Toivomme sinulta vahvaa näyttöä ratkaisumyynnistä sekä ymmärrystä Microsoftin teknologioista ja ekosysteemistä. Toivomme myös, että esiintyminen suomen ja englannin kielellä yleisöjen edessä ei vie kaikkia yöuniasi.

Tehtävänäsi on myydä digitaalisia ratkaisuja asiakastarpeisiin sekä osallistua isoihin kilpailutuksiin. Ja voittaa ne.

Saat kilpailukykyisen palkan ja vapauden tehdä työtäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Sen lisäksi saat ympärillesi tiimin, jonka jäsenet innostuvat (välillä jopa hieman liikaakin) uudesta teknologiasta. Suhtaudumme huumoriin erittäin vakavasti.

Tyyli on hyvin vapaa. Kunhan kauppaa syntyy ja asiakkaat hymyilevät.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa palkkatoiveen kera. Odotamme yhteydenottoasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com. Laita hakemusta sisään otsikolla ”Senior Account Manager”. Täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä.

Meiltä löytyy talosta kaksinkertaisia ja jopa kolminkertaisia paluumuuttajia, joten jotain täällä varmasti tehdään oikein.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtajamme Lea Lähteenmäki +358 40 757 1156 tai lea.lahteenmaki@meteoriitti.com.

Tutustu meihin: www.meteoriitti.com