(Poistunut julkaisusta)

Senior Account Manager /Asiakasvastaava
Arvato Financial Solution

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Etsimme Helsingin toimistoomme sinua

Senior Account Manager /Asiakasvastaava

IFS (Invoice and Financing Solutions) -liiketoiminta-alueellemme. 

Asiakasvastaavan rooli painottuu vahvasti olemassa olevien asiakkuuksien hallintaan. Tarvittaessa toimit kuitenkin myös asiantuntijana uusmyynnin tukena. Työ sisältää mm. tuotto-riskianalyysien tekemistä, raportointia ja operatiivisen toiminnan kehittämistä. Odotamme sinulta vahvaa teknistä ymmärrystä, erittäin hyvää Excel-osaamista, kokemusta liiketoiminnan analytiikasta, numerotarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Meillä asiakkuudenhallinta tarkoittaa paitsi strategisia suunnitelmia, myös käytännönläheistä asiantuntijatyötä yhdessä asiakkaan kanssa. Teet yhteistyötä Arvaton IT:n, liiketoiminnan kehityksen, myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Osallistut asiakastapaamisiin ja erilaisiin kehitysprojekteihin, joten tehtävä sisältää jonkin verran myös matkustamista.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kaupallista koulutustaustaa ja kiinnostusta asiakas- ja riskienhallintaan. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asenne, oma-aloitteellisuutta ja erinomaista organisointikykyä sekä kiinnostusta yrityksen operatiiviseen toimintaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.08.2020 otsikolla ”Senior Account Manager” osoitteeseen rekry.fi@arvato.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Stykki (p. 040 419 0486 maanantaina 03.08.2020 klo 14-15) sähköpostilla linda.stykki@arvato.com.

Arvato tarjoaa kilpailukykyiset ja jatkuvasti kehittyvät palvelut ja työvälineet taloushallinnon ulkoistukseen, maksamiseen ja rahoitukseen myyntityön tueksi, sekä mahdollisuuden liittyä innovatiiviseen, aidosti kansainväliseen tiimiin,  ammattiorganisaation tuen työssä menestymiseen ja kehittymiseen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.