(Poistunut julkaisusta)

Sellutehtaan käyntiinajoinsinööri ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Fiber Technologies -divisioonaan Käyntiinajoinsinöörin kansainvälisiin sellutehtaiden toimitusprojekteihin. Tehtävässä tulet saamaan vastuuta ja pääset toteuttamaan ANDRITZ Oy:n toimittamien puunkäsittelylaitosten käyntiinajoja. Työskentelypaikkakunta on ensisijaisesti Lahti. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
 

Toivomme sinulta:
- Diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa, mielellään kone-, energia tai prosessitekniikasta,
- kokemusta teollisuudesta (esim. sellutehtaiden tai voimalaitosten kunnossapito ja asennukset),
- ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta,
- matkustusvalmiutta eri puolelle maailmaa ja valmiutta olla pois pidempiäkin aikoja,
- halua oppia uutta ja paineensietokykyä,
- hyvää englannin kielen taitoa ja kykyä sopeutua eri kulttuureihin sekä
- MS Office -ohjelmistojen sujuvaa hallintaa
 
Sellutehtaan puukentän ja voimakattiloiden polttoaineenkäsittelyn tuntemus on eduksesi tehtävään. Etsimme vuorovaikutteisia, vastuuntuntoisia ja joustavia osaajia, jotka toimivat itseohjautuvasti ja ratkaisevat ongelmia tehokkaasti. Sopimuskäytäntöjen tuntemus, muu kielitaito ja neuvottelukokemus katsotaan hakijan eduksi. Toimitusprojektit ovat eri puolilla maailmaa, joten arvostamme kansainvälistä kokemusta ja kulttuurienvälistä osaamista.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Käyntiinajoinsinöörinä työskentelet käyttöönottotiimin jäsenenä tai vastaavana käyttöönottajana ja pienryhmän vetäjänä ANDRITZ Oy:n toimitusten koestuksissa ja käyntiinajoissa maailmanlaajuisissa kohteissa. Viestit vakuuttavasti asiakkaan kanssa, raportoit projektin etenemisestä Suomeen sekä järjestät asiakkaan käyttöhenkilöstölle koulutuksia.
 
Tarjoamme sinulle:
Saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja haastamiseen merkittävien kansainvälisten toimitusprojektien parissa, jotka tarjoavat mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä. Pääset työskentelemään uuden tekniikan parissa ja saat vaikuttaa konkreettisesti projektien onnistumiseen. Pääset rakentamaan uratarinaasi kansainvälisessä organisaatiossa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccolta klo. 14-15 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 358 2035, sami.mentula@adecco.fi
 
Hae tehtävään 31.7.2018 mennessä jättämällä ansioluettelosi www.adecco.fi/tyopaikat . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti!

Asiakkaan tehtävänimike:  Käyntiinajoinsinööri


Sijainti:  LAHTI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka