(Poistunut julkaisusta)

Sellun tuotannon oppisopimuskoulutusohjelma, Pietarsaari
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt tulevaisuuden selluammattilaisia noin kaksi vuotta kestävään oppisopimuskoulutusohjelmaan sellutehtaallemme Pietarsaaareen. Koulutus alkaa maaliskuussa 2020. Koulutuksen aikana olet työsuhteessa ja teet monipuolisia työtehtäviä.

Lue lisää oppisopimuskoulutusohjelmasta sivuiltamme: www.upm.fi/oppisopimus

Mitä teet

Tuotamme Pietarsaarella valkaistua koivu- ja havusellua, joka soveltuu erilaisiin paperilaatuihin, kartonkeihin ja pehmopapereihin. Oppisopimusohjelman aikana kasvat motivoituneessa työyhteisössämme todelliseksi metsäteollisuuden moniosaajaksi ja olet mukana rakentamassa kestävämpää huomista.

Oppisopimuskoulutusohjelma kestää noin kaksi vuotta ja sen aikana suoritat Prosessiteollisuuden ammattitutkinnon, jonka osaamisalana on selluteollisuus. Oppisopimuskoulutusohjelma sisältää käytännön työssäoppimisen lisäksi teoriapohjaisia lähiopetusjaksoja. Koulutuksen aikana olet työsuhteessa ja työskentelet sellutuotannon prosessitehtävissä.

Oppisopimuslaisemme työskentelevät tuotannon prosessitehtävissä, joissa varmistetaan sellutehtaan turvallinen ja korkealaatuinen käynti. Tuotannon työ on vuorotyötä, jota tehdään niin valvomoissa kuin aktiivisesti kentällä kiertäen. Tieto- ja tuotannonohjausjärjestelmien sujuva käyttö on myös osa jokapäiväistä työtäsi.

Kuka olet

Etsimme vastuullista ja yhteistyötaitoista henkilöä, joka pystyy myös työskentelemään itsenäisesti.  Aktiivinen, omatoiminen ote ja positiivinen asenne sekä palo oman ammattitaidon kehittämiseen ovat oppisopimuskoulutusohjelmassa menestymisen lähtökohtia. Lisäksi olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on ammatillinen perustutkinto esimerkiksi prosessiteollisuudesta, automaatiosta tai konetekniikasta. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM: läiseltä. Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja koulutuksen avulla haluamme antaa tukemme turvalliselle työuralle UPM:ssä

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Manager Susanna Arpiainen puh. 0408681096.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 02.12.2019. Täytäthän huolellisesti jokaisen hakulomakkeen kohdan.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.