(Poistunut julkaisusta)

Sellu- ja sahaliiketoiminnan esimieskoulutusohjelma
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt UPM:n sellutehtaillemme Kouvolan Kuusankoskelle ja Lappeenrantaan tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin sekä sahallemme Lappeenrantaan tuotannon tehtäviin tulevaisuuden esimiehiä vuoden 2019 alussa alkavaan esimieskoulutusohjelmaan, joka suoritetaan 1,5v oppisopimuskoulutuksena.
Lue lisää koulutuksesta: www.upm.fi/oppisopimus

Mitä teet

Haemme tulevaisuuden esimiehiä tuotannon, mekaanisen kunnossapidon sekä sähkö- ja automaatiokunnossapidon esimiestehtäviin. Tulet toimimaan työntekijöiden esimiehenä ja olet tukemassa heitä päivittäisessä tekemisessä.

Tuotannon työnjohtajana vastaat työvuoron työturvallisuuden, operatiivisen toiminnan, tuotannon sujuvuuden ja resursoinnin johtamisesta. Lisäksi osallistut tuotannollisiin ja henkilöstön kehitystehtäviin. Olet luomassa tiimille edellytyksiä hyviin suorituksiin.

Sähkö-ja automaatiokunnossapidon sekä mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana toimit omaan alueesi asiantuntijana. Vastaat laitteiden käytettävyydestä, turvallisuudesta sekä päivittäisestä kunnossapidosta. Tehtäviisi kuuluu töiden suunnittelu, hankinnat, töiden organisointi, palveluiden ostaminen ja tiimiläistesi johtaminen.

Lue lisää Luanin kokemuksista: https://bit.ly/2MvRYQE

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus prosessi-, puutekniikan, kone tai sähkö-ja automaation alalta. Olet suorittanut esim. AMK-tutkinnon.
  • Olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja esimiehenä kehittymisestä.
  • Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen ja kykenet tekemään päätöksiä nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä viemään läpi muutosta omassa tiimissäsi.
  • Ratkaiset ongelmia analyyttisesti.
  • Sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot.
  • Sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Kommunikoit lisäksi sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.
  • Olet valmis työskentelemään myös vuorotyössä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Koulutusohjelman kautta haluamme luoda sinulle hyvät valmiudet kehittyä esimiehenä

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antavat arkisin: Kymin työsuhdepäällikkö Seppo Mäkinen, puh. 0400801847 Kuusankosken sellun osalta, Kaukaan työsuhdepäällikkö Hans Nyström, puh. 0407056477 Lappeenrannan sellun osalta ja Antti Waajakoski Kaukaan sahan osalta, puh. 0468768043.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.9.2018. Täytäthän huolellisesti jokaisen kohdan.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja Turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Pulp on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on 410 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi