(Poistunut julkaisusta)

Sekreterare
J.Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
J. Rinta-Jouppi Oy är ett traditionellt, starkt österbotniskt företag med sina rötter inom bilhandeln börjande redan på 1950-talet. I dag är J.Rinta-Jouppi Oy en av de största privata bilhandlare i Finland med 13 lokala affärer. Vår årliga försäljning av bilar är cirka 16 000 stycken och vi har over 200 anställda personer i Finland. Vår grupp är känd för sitt rika och högkvalitativa bilsortiment.

Nu söker vi till vår kontoret i Helsingfors en duktig och kunnig

Sekreterare

tillsvidareanställning.

Uppgifterna inkluderar olika stödfunktioner för inköpsavdelningen av bilar och för bilförsäljning, såsom pappersarbete i bilhandel, försäkringar, finansiella undersökningar och andra allmänna kontorsarbete. Ibland inkluderar arbetsuppgifterna också att hjälpa andra avdelningar med att hantera kommersiella dokument.

Jobbet krävs kunskaper på olika språk, speciellt önskas finska och svenska språket, men också tyska och engelska är stor förmån för sökande. Också flytande dator- och telefon förmågor, starka samarbetsförmågor och körkort är nödvändiga.

Personen vi letar efter, kommer att dra nytta av utbildning inom kommersiella industrin och tidigare arbetslivserfarenhet på kontoret.
Personen vi letar efter är utrustad med en stor dos av kundorienterad attityd, självinitiativ och precision, goda kommunikationsförmågor och förmåga att lära sig nya kunskaper.
Positivitet och en flexibel arbetsinställning är bara positivt för sökande.

Jobbet finns i Taka-Töölö Helsingfors, men vid behov kan arbete vara gjort på andra platser för J.Rinta-Jouppi.

Jobbet erbjuder modern arbetsmiljö och verktyg, konkurrenskraftig lön och förmåner för personal och möjlighet att utveckla sig på jobbet, tillsammans med en av branschens ledande organisationerna.

Om du är denna språkkunnig, kundorienterad och läraktiv person vi söker efter, fyll i ansökningen och inkludera ditt CV och din lönebegäran via hyperlänken nedan.

Rekryteringen hanteras av Go On Helsingfors. För mer information, Katriina Rantanen, gsm. +358 50 477 79663, katriina.rantanen@go-on.fi

Go On är en finsk personaltjänst företag med 22 lokala kontor i Finland. Genom Go On hittar du gott om lediga arbetsplatser och karriärmöjligheter.
Våra tjänster för företagen inkluderar personaluthyrning, rekrytering, kompetens- och personlighetsbedömningar och utbildning. Vi är ockå medlem av Association of Personal Service Companies (HPL).