(Poistunut julkaisusta)

Sekoittaja maustetehtaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Toimenkuva
Oletko haaveillut itsenäisestä työstä jossa pääset haastamaan itseäsi? Nyt sellainen olisi tarjolla! Asiakkaamme hakee sekoittajaa pitempiaikaisee työhön ja työt alkavat jo pikaisesti. Sekoittajan työssä käsitellään maustetehtaan raaka-aineita. Työ on hyvin itsenäistä ja tekijän pitää pitää monta lankaa yhtä aika käsissä. Tyhjennät raaka-ainesäkkejä sekä laatikoita sekoituskoneisiin. Työn kuvaan kuuluu myös mm punnitustyöt, pakkaus ja muut erilaiset tehtävät.
Odotamme sinulta
Koska työssä käsitellään säkkejä, tulee fyysinen kuntosi olla kohdallaan. Lisäksi et voi olla kovin yliherkkä (allergikko, astmaatikko) Sillä tehtaassa pöllyää mm. jauhot. Vaikka ilmanvaihdosta ja pölynpoistosta on huolehdittu, silti jauhoa hieman leijailee ilmassa. Olet myöskin tarkka ja vastuuntuntoinen, sillä sinun vastuullasi on että sekoitukset ovat oikeassa suhteessa. Työ sijaitsee Naantalissa ja bussi ei kulje lähellekkään, joten sinulla on oltava auto käytössä. Myöskin hygieniapassi tulee olla suoritettuna.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit niin laita hakemus tulemaan heti, sillä asiakas aloittaa jatkohaastattelut jo viikolla 13. Muista liittää mukaan CV sillä asiakas haluaa nähdä myös hakijoista sen ja niin myös mekin. Hakemuksen voit jättää osoitteessa vmp.fi
Kesto
12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.04.2019 mennessä.