Sekatyöntekijä rakennusalalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Etsitkö töitä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi rakennusalan yleisissä työtehtävissä? Me etsimme tällä hetkellä toimeliaita jokapaikanhöyliä sekatyömiehen hommiin rakennustyömaille Uudenmaan alueelle. Liity siis iloiseen ja energiseen joukkoomme!

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme sellaisia henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä sekä kokemusta esimerkiksi kurottajalla, Kramerilla sekä Willellä ajosta. Lisäksi tämä työ edellyttää joustavaa asennetta ja intoa tarttua kaikkii työmaan tehtäviin. Toivomme positiivista ja motivoitunutta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ voi olla ajoittain raskastakin. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä mutta on eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti Uudenmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä työssä on ennen kaikkea vaihtelevat työtehtävät, eikä yksikään päivä ole samanlainen! Pääset työskentelemään Suomen suurimissa rakennusalan yrityksissä mukavassa työporukassa samalla kerryttäen arvokasta työkokemusta. Lisäksi meidän WorkPowerin aurinkoinen ja avulias HR-tiimimme tarjoaa tukea ja neuvoja kaikkiin työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Tarjoamme sinulle vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä laadukkaat ja turvalliset työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Mikäli tunnistat itsesi tästä, jätä rohkeasti hakemus ja kerro meille omasta rakennusalan työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, sekatyömies, yleismies, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477924
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa