(Poistunut julkaisusta)

Sekatyömies rakennustyömaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Hei sinä rakennusalan yleismies, me etsimme tällä hetkellä näppäriä sekatyömiehiä rakennustyömaille pääkaupunkiseudulle. Liity siis iloiseen ja energiseen joukkoomme!

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme sellaisia henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä. Tämä työ edellyttää joustavaa asennetta ja intoa tarttua kaikkiin työmaan tehtäviin, oli kyse sitten haalauksesta tai piikkauksesta. Toivomme positiivista ja motivoitunutta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ voi olla ajoittain raskastakin. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä mutta on eduksi, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Hakuprosessi:
Mikäli tunnistat itsesi tästä, jätä rohkeasti hakemus ja kerro meille omasta rakennusalan työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, sekatyömies, yleismies, Helsinki, Espoo, Vantaa