Sekatyömies rakennusalalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Hei sinä rakennusalan jokapaikanhöylä ja yleismies, me etsimme tällä hetkellä säpäköitä sekatyömiehiä rakennustyömaille pääkaupunkiseudulle. Liity siis iloiseen ja energiseen joukkoomme!

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisesti ja vaihtelevasti erilaisia rakennusalan työtehtäviä kunkin työmaan tarpeen ja sinun osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme sellaisia henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä. Lisäksi tämä työ edellyttää joustavaa asennetta ja intoa tarttua kaikkii työmaan tehtäviin. Toivomme positiivista ja motivoitunutta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ voi olla ajoittain raskastakin. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä mutta on eduksi, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä työssä on ennen kaikkea vaihtelevat työtehtävät, eikä yksikään päivä ole samanlainen! Pääset työskentelemään Suomen suurimissa rakennusalan yrityksissä mukavassa työporukassa. Lisäksi meidän WorkPowerin HR-tiimimme tarjoaa tukea ja neuvoja kaikkiin työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Tarjoamme sinulle vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä tyylikkäät ja turvalliset työvarusteet. 

Hakuprosessi:
Mikäli tunnistat itsesi tästä, jätä rohkeasti hakemus ja kerro meille omasta rakennusalan työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn mittaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, sekatyömies, yleismies, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381895
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa