(Poistunut julkaisusta)

Sekatyömies rakennuksille
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Tarjotaan runsaasti töitä rakennusalan monipuolisesti kokeilleelle sekatyömiehelle. Kokemusta sinulla ei tarvitse olla vielä viittä vuotta, mutta kuitenkin odotamme, että olet ollut rakennuksilla yhtäjaksoisesti muutaman vuoden. Työkohteina meillä on tällä hetkellä tarjolla sekatyömiehelle kattotöissä ja saneerauspuolella liiketilan muutostyöt.

Kattopuolella pääset tekemään ammattiporukan apuna monipuolisesti töitä vaihtuvissa kohteissa. Liiketilan saneerauksessa työtehtävät ovat myös monipuolisia. Ammattilaiset tekee tarkkuutta vaativat työt ja sekatyömies tekee vähän kaikkea.

Toimenkuvaan etsitään rohkeaa ja sosiaalista karpaasia, joka ei anna periksi vaikka päivä venyisi. Sinun tulee omistaa työmiehen asenne, työhön tarttuvat käpälät ja positiivinen suhtautuminen. Tarvitset myös autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen.

Työt alkaa pikaisesti ja niitä on tiedossa pitkäksi aikaa jos hommat maistuu ja onnistuu.

Värväämö tekee töitä työntekijöiden parhaaksi. Meillä tarjotaan tekijöille töitä, eikä jäädä ihmettelemään. Kauttamme Oulussa vakinaistui viime vuonna yli 20 tekijää asiakkaillemme ja nyt tammikuussa jo 4 vakituista työsopimusta solmittu Oulussa. Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja meistä tai toiminnastamme voit kysyä Jounilta 0400 904 349. Samasta numerosta voit myös tiedustella työpaikoistamme. Hakemukset pyydämme laittamaan hakulomakkeen kautta.