(Poistunut julkaisusta)

Seitsemälle 15-17 -vuotiaalle oululaisnuorelle töitä kesätyösetelillä!
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Töitä tarjolla seitsemälle reippaalle oululaisnuorelle kesätyösetelillä!

Oulun  kaupunki tarjoaa kesätyöseteleitä 15 - 17 -vuotiaille oululaisille nuorille. BAUHAUS osallistuu nuorten työllistämiseen ja palkkaamme kaksi 15-17 –vuotiasta kesätyösetelinuorta viikoiksi 23-24 kiinteistöhuollon avustaviin tehtäviin. Työtehtävänä on lähinnä rikkaruohojen kitkemistä piha-alueelta sekä erilaisia kunnossapitoprojekteja huoltomiehen apuna.

Lisäksi palkkaamme kesäkuussa viisi nuorta kahdeksi viikoksi puutarhan avustaviin tehtäviin. Työtehtävänä lähinnä kukkien kastelua ja tuotteiden esillelaittoa.

Työaika kaikissa kesätyösetelitöissä on 30 tuntia viikossa. Työsuhteeseen sovelletaan Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliiton tukemaa kesäharjoitteluohjelmaa Tutustu työelämään ja tienaa.

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta, sekä valmiutta työskennellä ulkoalueella säällä kuin säällä. 

Lisätietoa kesäsetelistä löydät osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyoseteli

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinut pitäisi valita meille töihin. Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.3. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja haastatteluun valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Muille hakijoille ilmoitamme viimeistään, kun kaikki paikat on täytetty.