(Poistunut julkaisusta)

Seisokki-insinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme Nesteen jalostamolle Naantaliin vakituiseen työsuhteeseen 

Seisokki-insinööriä 

Tehtäviisi kuuluvat jalostamon yksikköseisokkien ja kunnossapitoprojektien johtaminen sekä seisokkitoiminnan kehittäminen. 

Seisokki-insinöörinä vastaat yksikköseisokkien suunnittelun ja toteutuksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta turvallisuus, laatu ja kustannustehokkuus varmistaen. Tehtäviisi kuuluu myös kunnossapidon pienprojektien toteuttaminen asetettujen tavoitteiden mukaisesti. 

Tehtävissä toimit kokonaisuuksien projektipäällikkönä pääasiallisesti Naantalissa. Raportoit tehtävässä tuotantolinjan Asset managerille sekä omaisuuden hallinnan seisokkiprosessin omistajalle. Osallistut myös ongelmanratkaisuun, tapahtumatutkintoihin sekä toiminnan kehittämiseen. 

Edellytämme hyviä valmiuksia sekä halua toimia seisokkien ja projektien vastuuhenkilönä ilman esimiesasemaa. Teet läheistä yhteistyötä useiden tiimien ja sidosryhmien kanssa. Näihin lukeutuvat esimerkiksi työn suunnittelu ja toteutus, operointi, omaisuuden hallinnan prosessien vastuuhenkilöt, tuotannon suunnittelu ja turvallisuus. 
Odotamme sinulta hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä sekä esiintymis- ja vaikuttamistaitoja. Kommunikoit myös sujuvan suomen lisäksi sekä suullisesti että kirjallisesti englannin kielellä. 

Tehtävään vaaditaan ammattikorkea- tai korkeakoulutasoista teknisen alan tutkintoa tai vastaavia tietoja sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden projekti- tai esimiestehtävistä. Aiemmat tehtävät öljynjalostuksessa ja ymmärrys turvallisuuskriittisen organisaation toiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii kykyä ja halua verkostoitua organisaation sisällä sekä tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän myötä mahdollisuuden kehittyä, oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme. Arvostamme kunnianhimoa edetä uralla ja kasvaa yhä vaativampiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin. 

Tarjoamme kaikille uusille Nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. Projektivastuullisille tarjoamme lisäksi räätälöidyn perehdytysjakson. Yhtiönä kehitämme aktiivisesti henkilöstömme osaamista kaikilla organisaatiotasoilla yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten ammattilaisten kanssa. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Asset manager Sami Wasström 050 458 1198 ja Seisokkiprosessin omistaja Antti Nissinen 050 458 3678 tiistaisin ja torstaisin klo 15 - 17. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. 
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 25.2.2018.