Seinäjoen seurakunnan kesätyöpaikat nuorille
Seinäjoen seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Seinäjoen seurakunnassa on haettavana kesätyöpaikat nuorille. Hakijan tulee olla vähintään 16-vuotias. Seurakunnassa on kesätyöpaikkoja nuorille Törnävän, Nurmon ja Ylistaron hautausmailla, Lähetyssopella Matti Visannin kujalla, kahvilatyöntekijä-kirkon oppaana Lakeuden Ristissä sekä kirkon oppaina Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkoissa.

Hautausmaa- ja puistotöihin on haettavissa pääsääntöisesti kuukauden pituinen työjakso, työntekijöitä haetaan myös 2-3 kk jaksoille touko-elokuulle. Työ on vaihtelevaa ulkotyötä seurakunnan hautausmailla ja puistoissa. Työaika on ma-pe, 38,25 h/viikko. Hakulomakkeessa valitset mille hautausmaalle haet töihin. Kerro hakemuksessa lisäksi, mille ajalle ensisijaisesti haet töihin.

Lähetyssoppi on pieni kauppa, jossa myydään seurakuntalaisten eri materiaaleista tekemiä käsitöitä. Työ on asiakaspalvelua, tuotteiden myyntiä ja seurakuntalaisten kohtaamista. Sinun tulee myös kutoa tai ommella myyntituotteita Lähetyssopelle. Työ on itsenäistä, säännöllistä ja tarkkuutta vaativaa. Hoidat päivittäin kaupan avauksen, sulkemisen ja tilitykset päivän päätteeksi. Kaupan siisteys ja tuotteiden hinnoittelu ja järjestely kuuluu myös työhön.

Työn kesto on noin yksi kuukausi, joko 1.-30.6. tai 1.-31.7., työ tehdään työparin kanssa. Työaika on ma - pe klo 10 - 17, 35 h/viikko. Kerro hakemuksessasi käsityötaidoistasi ja siitä, miksi olisit hyvä työntekijä Lähetyssopelle. Kerro myös onko lähetystyö sinulle tuttua. Mainitse lisäksi, kumpi kuukausi sopii sinulle paremmin.

Kahvilatyöntekijä-opas Lakeuden Ristiin 9.6.-15.8. Hakijalta odotetaan kielitaitoa, hygieniapassia, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä tilannetajua. Kielitaito on tarpeen, koska työssä kohdataan ja opastetaan ympäri maailmaa tulevia turisteja. Oppaana ja Mission Cafen työntekijänä edustat ev.lut. seurakuntaa. Kirkon aulassa on mahdollisuus kahvitella ja vastaat työssäsi siitä, että kahvila on toimiva ja siisti. Asiakaspalvelu, kahvinkeitto, jäätelönmyynti ja tilitykset päivittäin kuuluvat tehtävääsi sekä vahtimestarien avustaminen kirkossa tarpeen mukaan. Työaika 10.30-17.15, viikkotyöaika 20-38,25 h/viikko. Työskentely tapahtuu työparin kanssa.

Kerro hakemuksessasi millä kielillä pystyt esittelemään kirkkoa ja seurakuntaa.

Kirkon oppaat Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkkoihin. Nurmon kirkkoon haetaan kahta opasta, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkkoihin yhtä yhteistä opasta. Mikäli siis haet Ylistaron ja Peräseinäjoen kirkkojen oppaaksi, sinun tulee pystyä kulkemaan itsenäisesti kirkkojen välillä. Kilometrikorvaus maksetaan. Opas työskentelee pääsääntöisesti kaksi päivää viikosta Peräseinäjoella ja kolme Ylistarossa. Hakijalta odotetaan työhön tarttuvaa otetta, vastuullista asennetta ja halua opetella uusia tehtäviä.

Kirkon oppaan tehtäviin kuuluu oppaana toimiminen ja päivystäminen kirkossa, vahtimestaritehtäviä yhdessä vahtimestarin kanssa ja itsenäisesti, kirkon siivous sekä muut vahtimestarin osoittamat tehtävät. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 11-18, viikkotyöaika 20-38,25 h/viikko. Hakulomakkeessa valitset mihin kirkkoon haet töihin.

Kaikissa tehtävissä ensimmäistä kesää työskentelevillä palkka on vähintään 7,36 €/tunti.

Seurakunnan kesätyöpaikkoihin järjestetään tutustumispäivä 24.2. klo 12-16. Tänä aikana voit käydä tutustumassa hautausmaan kesätyöpaikkoihin Törnävän, Nurmon ja Ylistaron hautausmaiden huoltorakennuksilla, Lähetyssopessa Matti Visannin kuja 15 B sekä Lakeuden Ristin kirkossa. Olet tervetullut tutustumaan kirkon kesätyöpaikkoihin ja tuleviin esimiehiin!

Hakuaika 20.1.-5.3. klo 15. Hae KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella. Valinnat tehdään maaliskuun aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot